I lyset af globalisering og øget digitalisering er intet vigtigere, end at være tilstede der hvor kunderne er. Med KlarPris’ markedsplads får du adgang til mere end 1.200 kunder, der køber materialer hver dag. Vi blander os ikke i kundeforhold eller prissætning, men fokuserer udelukkende på vores fornemmeste opgave: At skabe et overblik i markedet, og formidle kontakten mellem B2B-aktører i byggebranchen.

Samtidig forstår vi, hvor vigtigt data er for din forretning. Derfor har vi valgt at gå imod standarden for store markedspladser, som normalt tilbageholder kundedata og salgsstatikstikker – i stedet giver vi dig adgang til de data, som vedrører din virksomhed.

Nye Kunder
Nye kunder kan blive tilbudt en konto når de starter på markedspladsen.
Samme Værdikæde
Du har den samme værdikæde som tidligere.
Adgang til dine data
Vi giver dig adgang til dine data, modsat andre online markedspladser.

Markedspladsen indeholder både nogle af de største leverandører som favner bredt på produktsortiment, og mindre leverandører som leverer materialer til nicheområder.

Vi er altid interesseret i at høre fra nye og spændende leverandører, så hvis du er interesseret i at få dine produkter på markedspladsen, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Udpluk af danske leverandører på markedspladsen

Brødrene A&O Johansen
Leverandør
Lemvigh-Müller
Leverandør
Brødrene Dahl
Leverandør

Kvaliteten af de leverandører der findes på KlarPris er yderst vigtigt for at opretholde en værdifuld markedsplads. Derfor foretager vi en grundig screening inden vi indgår aftaler med nye leverandører, og forbeholder os ligeledes retten til at afvise potentielle leverandører, hvis de ikke lever op til vores standard.

Ønsker du at blive optaget som leverandør hos KlarPris, så kontakt os for mere information om dine muligheder, og økonomien i disse.

Vil du være leverandør på markedspladsen?
Kontakt Simon Uldall, Global Partner Manager, for mere information.
Kontakt Simon Uldall