5 fede gadgets til 2018

25.01.2018

KlarPris-stiftere Jens Davidsen og Morten Paarup var tidligere på måneden til verdens største messe for forbrugerelektronik i Las Vegas. Virksomheder præsenterede den nyeste elektronik og fremtidens gadgets, men af alt det som blev fremvist, så er det her vores 5 favoritter:

 

1: Få dit toilet til at afspille musik

Virksomheden Kohler Numi har udviklet fremtidens toilet. Ikke nok med at toilettet via sensorer starter fod- og sædevarme når du sætter dig, så kan du også få toilettet til at afspille musik – bare for at nævne et par af funktionerne. På nuværende tidspunkt kan toilettet desværre ikke købes i Danmark, men vi krydser fingre for at det ændrer sig.

Du kan se Kohlers video af toilettet her.

 

2: Tag tv-oplevelsen til det næste niveau

Samsung introducerede tv’et “The Wall” (væggen), som fik alle til at tabe kæben. Tv’et kan ændre størrelse og tilpasses til det du gerne vil se/vise. Virksomheden viste både almindelige fjernsynsprogrammer på tv’et, men de viste også hvordan skærmen kunne blive gennemsigtig, så kun dele af skærmen kan bruges til at vise f.eks. en pejs.

Du kan se Samsungs video fra messen her.

 

3: Oplev den næste generation af biler

Normalt dominerer de store bilmærker messen, men i år stjal Byton, en nyopstartet virksomhed, opmærksomheden med deres version af fremtidens bil. Bilen har en masse ny og spændende teknologi som skabte begejstring; Den genkender dig blandt andet når du sætter dig ind, og tilpasser automatisk indstillingerne til dine præferencer. Så er det slut med at justere sidespejlene og sædet når den bedre halvdel har brugt bilen. Der er også en stemmestyret assistent, og en kæmpe skærm der har erstattet instrumentbrættet.

Du kan læse mere om bilen, og se billeder her.

 

4: Film specielle øjeblikke og gense dem

Google fremviste forskellige ting, men særligt deres samarbejde med Lenovo tiltrak opmærksomhed. Google har udviklet den næste generation af VR-briller (briller som viser en virtuel verden). Den nye udgave behøver ikke at være koblet til en telefon ligesom tidligere generationer. Lenovo giver brillerne en masse ekstra muligheder, blandt andet kan du filme de øjeblikke du gerne vil genleve, og bagefter se dem via brillerne.

Du kan læse mere om Googles briller her, og om de muligheder Lenovo giver her.

 

5: Få det meste ud af din søvn

Til slut bliver vi nødt til at nævne Phillips, som har udviklet et pandebånd der hedder ”SmartSleep” (smart søvn). Ifølge virksomheden er formålet ikke at få mere søvn, men at få den bedst mulige søvn. Så hvis du er en af dem, der ikke får 8 timers nattesøvn (hvem gør i øvrigt det?), så er det her pandebånd til dig. Derudover kan du måle din søvn via en tilhørende app.

Du kan få mere info om Phillips SmartSleep her.

 

Fremtiden er kommet! – Ikke at vi har råd til størstedelen af tingene her på vores favoritliste, men det jo gratis at drømme.