bad und heizung concept AG starter samarbejde med KlarPris i Tyskland!

25.06.2019

Samarbejdet betyder at alle medlemmer af bad und heizung concept AG får adgang til den tyske version af KlarPris.

bad und heizung concept AG er en organisation som har 44 installationsvirksomheder tilknyttet. Virksomhederne deler blandt andet erfaringer vedr. indkøb, projektstyring, personaleudvikling, kvalitetskontrol og markedsføring. Du kan læse mere om bad und heizung concept AG her.

 

“Med KlarPris kan vores medlemmer hurtigt og nemt optimere deres indkøb, og det er vi meget glade for! Desuden giver det os som organisation mulighed for at optimere samarbejdet med grossisterne.” – Thomas Wienforth, Adm. Direktør, bad & heating concept AG.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedsplads. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis