Det nye KlarPris er landet!

04.04.2018
KlarPris-bærbar_img

 

Vi har brugt de sidste måneder på at forbedre KlarPris, og kan med stolthed sige, at den nye version er klar til dig! Med den nye version bevæger KlarPris sig imod at være en markedsplads, og det betyder en række spændende tiltag som gør det nemmere for dig at handle.

Du kan læse om nogle af de features, som allerede nu kan bruges, herunder:

 

Du kan handle hurtigere med en forbedret indkøbsalgoritme:

Med den nye indkøbsalgoritme kan du bl.a. bruge knapperne “det bedste køb” og “én leverandør”. “Det bedste køb” tager højde for omkostningerne ved at splitte dit køb mellem flere leverandører, mens “én leverandør” viser dig, hvilken leverandør der er mest konkurrencedygtig på hele ordren.

 

Du får et bedre overblik over alternative varer:

Overblikket over alternative varer er forbedret. Hver gang du ser en orange knap, betyder det at der findes alternativer. Tryk på knappen, så kommer overblikket over alternativerne frem sammen med tilhørende detaljer.

 

Du får en søgemaskine der er baseret på din købsadfærd:

Fremover kan du finde de rigtige varer endnu hurtigere. Baseret på big data og din købsadfærd, vil søgemaskinen nemlig lære dig at kende, og løbende blive bedre til at foreslå de varer, som du foretrækker. Søgefunktionen vil også vise dig leverandørernes priser, så snart du begynder at søge på en vare.

 

… Og der kommer meget mere!

Den efterspurgte mobile version er blandt andet på trapperne, ligesom andre tiltag der vil gøre det endnu nemmere for dig at handle professionelt!

Hvis du ikke bruger markedspladsen endnu, så kan du prøve den gratis i 14 dage og se, hvordan den kan optimere dit indkøb: Klik her og prøv markedspladsen gratis i 14 dage!