Ecofoss begynder at sælge sine produkter på KlarPris!

06.02.2019

Alle Ecofoss’ produkter vil fremover kunne købes via KlarPris!

Ecofoss er et import- & grossistfirma indenfor LED belysning, med et bredt sortiment af armaturer, lamper og lyskilder fra forskellige A-brands som Philips og Osram, samt diverse agenturer. Desuden er omdrejningspunktet i sortimentet virksomhedens eget danske brand, green:ID. Brandet har forskellige, innovative LED løsninger som f.eks. det egenudviklet Troldtekt-LED, T-skinne LED mv., samt professionelle armaturer med tilslutning af 5×2.5mm2 kabler – altid med 5 års fuld garanti!  Læs mere om Ecofoss her.

 

”Vi har mange innovative produkter, hvor vi skal have spredt budskabet ud til branchen om, at vi har dem. Derfor har vi valgt at indgå aftale med KlarPris, for at synliggøre vores produkter, også som kyndige alternativer til tilsvarende produkter fra kendte A-brands,” udtaler Jeppe Hansen fra Ecofoss.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo