EngrosLys og KlarPris indgår samarbejde

02.10.2018

EngrosLys begynder at sælge deres produkter via KlarPris’ markedsplads!

EngrosLys har Danmarks største udvalg af LED til professionelt salg. Virksomheden er leveringsdygtig i alt inden for LED special fatninger, og kan levere retrofit til stort set alle opgaver, f.eks. G24, 2G11, GR10q, 2G10, G23, 1-10v m.v.. Du kan læse mere om EngrosLys her.

 

“Via KlarPris kan vi tilbyde tilsvarende LED produkter til langt bedre priser. Vi er sikre på at KlarPris’ brugere vil kunne opnå store besparelser og blive mere konkurrencedygtige på LED belysning – i et ellers presset marked.” – Brian Dam, Indehaver af EngrosLys.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis