ESYLUX indgår samarbejde med KlarPris

01.03.2019

Samarbejdet betyder bl.a., at produkter fra ESYLUX bliver nemmere at finde for KlarPris-kunder.

ESYLUX udvikler og fremstiller intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber livskvalitet og energieffektivitet. Virksomheden har blandt andet udviklet LED-baserede systemer, der giver et energieffektivt, biologisk effektivt lys. Virksomheden distribuerer globalt, og er repræsenteret i Europa, Asien og Oceanien med talrige datterselskaber. Læs mere om ESYLUX her.

 

”KlarPris er et vigtigt redskab i vores bestræbelser på at opnå fuld synlighed i markedet samt at give alle vores kunder den bedst mulige datatilgængelighed på ESYLUX produkter” – Fin Rask-Pedersen, Salgsdirektør i ESYLUX.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis