KlarPris udvider produktsortimentet via samarbejde med Fyns Hvidevare Levering!

03.06.2019

Nu kan du også købe hvidevarer i KlarPris!

Vi er stolte af at offentliggøre samarbejdet med Fyns Hvidevare Levering. Samarbejdet betyder nemlig, at vi er ét skridt tættere på vores mål om at favne hele byggebranchen, og gøre det nemt og overskueligt for branchen at handle.

Fyns Hvidevare Levering tilbyder en række produkter, herunder køl/frys, komfurer, indbygningsovne, kogeplader, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner og emhætter. Virksomheden har vundet Børsens Gazelle-pris i både 2015 og 2016, og sælger hvidevarer til B2B-kunder i hele landet. Læs mere om Fyns Hvidevare Levering her.

 

“Vi har valgt at samarbejde med KlarPris, for det er med til at styrke vores digitale profil, og gøre os synlige i hele landet. Samtidig vil vi gerne støtte op om noget som er med til at skabe gennemsigtighed i branchen, og som gør det nemmere for installatører og håndværkere at udføre sit arbejde!” – Rune Ahlf, Direktør i Fyns Hvidevare Levering.

 

Foruden hvidevarer kan du købe el- og vvs-produkter samt værktøj via KlarPris!

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis