Lemvigh-Müller og KlarPris ser mod fremtiden: Formaliserer samarbejdet

08.11.2018

El-, VVS- og Stålgrossisten bliver den første partner i KlarPris’ nye Partnerprogram.

Samarbejdet betyder blandt andet, at alle kampagner og tilbud fra Lemvigh-Müller fremadrettet vil være tilgængelige via KlarPris.

 

Vi er utroligt glade og stolte over, at Lemvigh-Müller har valgt at formalisere samarbejdet med os. Det er en af Danmarks største og mest prominente grossister til installationsbranchen og byggeriet med et bredt sortiment, som alle installatører er bekendte med,” siger CEO i KlarPris, Jens Davidsen.

 

Lemvigh-Müller og KlarPris har gennem længere tid samarbejdet om bl.a. prisfiler og produktinformation til KlarPris. I takt med den stigende digitalisering af den daglige samhandel, som sker på flere platforme, har Lemvigh-Müller valgt at udvide samarbejdet, så de af grossistens kunder, der også handler via KlarPris, kan gøre det let, ubesværet og gennemsigtigt.

 

”Lemvigh-Müller har gennem flere år været blandt de førende B2B e-handelsvirksomheder med bl.a. både webshop, App og EDI i Danmark. Når vi nu går ind i et tættere samarbejde med KlarPris, som en lang række af vores kunder bruger, er det både for at skabe flere indgange til os og gøre det så nemt som muligt at handle. Vi bliver mere synlige og mere tilgængelige,” siger Kim Øxenholt, der er Marketing- og e-businessdirektør i Lemvigh-Müller.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo