Nu kan du købe produkter fra Strømberg via KlarPris!

07.05.2019

Strømberg designer og producerer stilfulde baderumsprodukter målrettet mod det nordiske marked – og nu kan du købe dem i KlarPris!

Virksomheden designer og producerer stilfulde kvalitetsbaderumsprodukter til professionelle, og især til projekter. De fleste af Strømbergs produkter kan købes med dag-til-dag-levering, også til byggepladser. Alle er velkomne til at kontakte Strømberg direkte med produktforespørgsler. Læs mere om Strømberg her.

 

“Mange installatører kender Strømberg som den førende leverandør af håndklædetørrere med matchende ventiler – også i private label. KlarPris vil dog ikke alene give klarhed om prisen, men også om Strømbergs brede sortiment af møbler, badekar, standard- og skræddersyede bruseløsninger m.m. – Howard Anderson, Salgsdirektør i Strømberg.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo