Ny leverandør på markedspladsen: EngrosLys

02.10.2018

EngrosLys begynder at sælge deres produkter på KlarPris’ markedsplads!

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at EngrosLys er blevet en del af KlarPris’ Partnerprogram. Det betyder blandt andet, at alle EngrosLys’ produkter vil kunne købes på KlarPris’ markedsplads. Dermed får vores kunder endnu bedre muligheder for at optimere deres indkøb.

 

“Via KlarPris kan vi tilbyde tilsvarende LED produkter til langt bedre priser. Vi er sikre på at KlarPris’ brugere vil kunne opnå store besparelser og blive mere konkurrencedygtige på LED belysning – i et ellers presset marked.” – Brian Dam, Indehaver af EngrosLys.

 

Om EngrosLys

EngrosLys har Danmarks største udvalg af LED til professionelt salg. Virksomheden er leveringsdygtig i alt inden for LED special fatninger, og kan levere retrofit til stort set alle opgaver, f.eks. G24, 2G11, GR10q, 2G10, G23, 1-10v m.v.. Du kan læse mere om EngrosLys her.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!