Pressalit indgår samarbejde med KlarPris!

07.06.2019

Pressalits produkter vil fremover bære logo i KlarPris, så kunderne nemt kan spotte dem!

Pressalit har siden 1954 designet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet, og i dag er virksomhedens en af verdens førende producenter af premium løsninger til badeværelset. Høj kvalitet, fejlfri design og pålidelig funktionalitet er kerneegenskaberne i Pressalits brede vifte af produkter. Læs mere om Pressalit her.

 

”I Pressalit har vi igennem de seneste år været inde i en rigtig god udvikling på det danske marked, og vi mener at det er vigtigt at investere i markedet i opgangstider. Vi ser samarbejdet med KlarPris som en sådan investering, der skal bidrage til synliggørelsen af Pressalits kvalitets produkter i markedet.” – Anders C. S. Jørgensen, Salgsdirektør, Pressalit.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis