NY FUNKTION: Få indblik i din handel på tværs af grossister!

22.01.2019

I 2019 bliver det altafgørende at kunne optimere udgifter til vareforbrug. Derfor har KlarPris netop lanceret en række innovative rapporter, der giver indblik i handel på tværs af grossister!

Handelsdata er en af de mest efterspurgte features i byggebranchen, og det er en konkurrencemæssig fordel, der bliver svær at leve uden! KlarPris-rapporterne er udviklet i samarbejde med vores kunder, for at garantere maksimal værdi og indsigt.

 

Samhandelsrapport

Rapporten samler dine indkøbsdata 12 måneder tilbage, og viser af hvad og hvor meget du har købt, hvor du har handlet, og hvad du har givet for det. Du kan også se, hvor meget du kunne have sparet, hvis virksomhedens indkøb var optimeret.

 

Udbudsrapport

Rapporten viser dine køb på tværs af alle grossister. Det vil sige, at hvis du har købt to ens produkter hos to forskellige grossister, så vil udbudsrapporten vise, at du sammenlagt har købt 2 produkter. På den måde ved du præcist, hvor meget du potentielt kunne have købt hos hver enkelt leverandør. Dermed står du stærkere, når du skal forhandle årsaftaler.

 

Købsadfærd

Rapporten viser virksomhedens købsadfærd. Bliver der handlet online, via telefonen, eller kører folk ned til leverandørernes butikker. Du får også indblik i, hvad jeres købsadfærd betyder for dine udgifter, og hvad du kan gøre for at forbedre indkøbet.

 

Vil du vide mere om rapporter i KlarPris?

Book en demo, så viser vi dig hvordan KlarPris fungerer!

 

Book en demo