Villeroy & Boch Danmark A/S indgår samarbejde med KlarPris!

11.04.2019

Samarbejdet betyder blandt andet, at produkter fra Villeroy & Boch Danmark A/S bliver vist med virksomhedens logo!

Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard-, mellem- og luksusklassen. Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og exceptionelt design.

Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkevareprofilering i de danske badeværelser er Villeroy & Boch Danmark A/S også blandt de førende i lanceringen af vandbesparende og miljøvenlige produkter på det danske marked.

Læs mere om Villeroy & Boch Danmark A/S her.

 

“Jeg støtter med glæde de tiltag på markedet, der samler services, tilbud og information til vores kunder på ét sted, da det er med til at løfte arbejdsgangen hele kæden igennem. Samarbejdet med KlarPris giver os som producent mulighed for at analysere på vores distribution, og få indblik i vores kunders adfærd til gavn for alle parter” – Jimmi Jørgensen, Adm. direktør, Villeroy & Boch Danmark A/S.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo