Wexøe indgår aftale med KlarPris!

08.01.2019

Distributøren Wexøe har indgået en samarbejdsaftale med KlarPris!

Det betyder at KlarPris’ kunder fremover får endnu nemmere ved at finde de mærker som Wexøe forhandler: Berker, Klauke Hager og Kaiser. Produkter fra disse mærker vil nemlig fremover blive vist med tilhørende logo. Wexøe får desuden en række fordele som officiel samarbejdspartner, som styrker dem til at imødekomme byggebranchens digitalisering.

Du kan læse mere om Wexøe her.

 

”Vi er meget begejstret for at have indgået et samarbejde med KlarPris, og initiativet er helt i tråd med vores strategi om at sælge installationsprodukter via grossisterne. Med samarbejdet får vi mulighed for at berige vores produktinformation og samtidig en mulighed for at markedsføre vores kvalitetsbrands.” – Mads Nobel Danborg, Digital Transformations Manager, Wexøe A/S

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis