YellowTec begynder at sælge produkter via KlarPris!

10.09.2019

Nu kan du købe solcellepaneler, solcelleteglsten og lignende via KlarPris.

YellowTec er på en mission for at forbedre klimaet og fremme bæredygtig energi. Virksomheden har mange års erfaring med alternative energiløsninger, og derfor kan du være sikker på at få kvalificeret og kompetent rådgivning når du køber produkter fra YellowTec.

Du kan læse mere om YellowTec her.

 

“Vi glæder os over vores nye samarbejde med KlarPris, hvor vi har en meget bedre og bredere mulighed for at komme ud til el- og VVS-installatører med vores budskab: At bæredygtig solenergi med den nyeste og mest effektive teknologi gør solenergi til en af de billigste energiformer – helt uden tilskud.” – Søren Bay, Direktør, YellowTec.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis