Et uformelt arbejdsmiljø
Det er sjovere at gå på arbejde, hvis man kan tage sociale pauser i løbet af dagen. Derfor finder du både bordtennis og dart på kontoret - og begge bruges flittigt!
Et unikt fællesskab
KlarPris blev stiftet af venner, og det har præget vores arbejdskultur. Det lyder som en kliché, men vi er ikke bare kollegaer, vi er venner. Vi kalder det KlarPris-familien.
Frihed under ansvar
Vi stoler på at du har motivation, drivkraft og engagement til at udføre din opgaver selvstændigt og uden overvågning. Du bliver ikke micro-managed her.

Medarbejderne er kernen i vores forretning. Derfor er det vigtigt for os, at kommende medarbejdere passer ind, og deler vores værdier og ambitionsniveau.

Du skal brænde for det du laver, og sætte en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Og så skal du have lyst til en hverdag, hvor travlhed og skiftende opgaver præger billedet, men hvor der også er tid til en øl efter arbejde og gang bordtennis.

Hvis det lyder som noget for dig, og du sætter pris på fleksibilitet og et godt arbejdsmiljø, så tag et kig på vores ledige stillinger.

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger pt.

Er der ikke en ledig stilling som passer på dig?

Hvis du føler at du kan skabe værdi i vores virksomhed, så vil vi gerne høre fra dig alligevel.

Send dit CV og en ansøgning til kerstin@klarpris.dk, så hører du fra os.