BASIC
795 kr.
Per måned
Køb
Opstart: 3.000 kr.
-
3 brugere
Indkøbssystem
Favoritlister
Import / export fra Excel
Basis faktura-analyse, op til 2 mio. årligt.
PROFESSIONEL
2995 kr.
Per måned
Køb
Opstart: 10.000 kr.
-
20 brugere
Indkøbssystem
Favoritlister
Import / export fra Excel
Udvidet faktura-analyse, op til 10 mio. årligt
Flere konti pr. grossist
Analyseværktøj
Salgspriser
Foretrukne produkter
Udbudsrapport
Projektvarer
ENTERPRISE
3995 kr.
Per måned
Køb
Opstart: 15.000 kr.
-
40 brugere
Indkøbssystem
Favoritlister
Import / export fra Excel
Udvidet faktura-analyse, op til 20 mio. årligt
Flere konti pr. grossist
Analyseværktøj
Salgspriser
Foretrukne produkter
Udbudsrapport
Projektvarer
Data-deling
CUSTOMIZED
Ring for info
Per måned
Alle funktioner ubegrænset.
Skræddersyet system.
Kontakt for pris.

Ønsker du hjælp til at digitalisere dit indkøb?

Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig med at skabe varige adfærdsændringer ifm. indkøbet og de tilhørende processer.

Forløbet bliver skræddersyet til din virksomhed og jeres behov. Prisen er enkelt og gennemskuelig, og afhænger kun af, hvor mange timer du har behov for pr. måned.

Konsulentforløb

Light
5000 kr.
Per måned
5 konsulenttimer per måned.
Plus
10.000 kr.
Per måned
10 konsulenttimer per måned.
Premium
20.000 kr.
Per måned
20 konsulenttimer per måned.

Forklaring af features

 

Antal brugere: Antal brugere er de medarbejdere som har adgang til KlarPris. Antal brugere varierer, alt efter hvilket abonnement du vælger.

 

Indkøbssystem: Systemet er den selve maskinen i KlarPris. Den samler dine leverandører, og udregner dine nettopriser på tværs af leverandørerne, når du søger efter varer. Det er med andre ord systemet, som du køber varer igennem. Systemet er inkluderet i alle abonnementer.

 

Favoritlister: Favoritlister er nogle lister du selv laver og gemmer i KlarPris. Du kan f.eks. lave en liste med de varer du ofte køber, eller lave en liste, der indeholder de varer, du skal bruge til et specifikt projekt. Dermed skal du ikke ind og finde de samme varer flere gange. Du kan nemt overføre en favoritliste til din indkøbskurv, og købe varerne. Favoritlister er med i alle abonnementer.

 

Import / export fra Excel: Du kan importere Excel-filer med produktinformation til KlarPris, som vil finde alle varer i filen, og vise dig, hvor du køber hver varer til den bedste pris. Omvendt kan du også eksportere produktinformation fra KlarPris til en Excel-ark. Excel-import og -export er med i alle abonnementer.

 

Basis faktura-analyse*: Faktura-analysen tjekker alle fakturaer på din hovedkonto. Du kan hurtigt se, hvis der er sket en fejl på en af dine fakturaer, og downloade en rapport med de informationer, du skal bruge. Rapporten kan sendes videre til leverandøren, så kan du få rettet fejlen. Faktura-analyse på hovedkonto er med i alle abonnementer. Beløbsgrænsen afhænger af, hvilket abonnement du vælger.

 

Udvidet faktura-analyse*: Udvidet faktura-analyse tjekker både fakturaer på din hovedkonto, underkonti og projektkonti. På underkonti og projektkonti bruger faktura-analysen dine samhandelsaftaler til at tjekke, at du er blevet faktureret korrekt. Beløbsgrænsen på den udvidet faktura-analyse afhænger af, hvilket abonnement du vælger (se prisoversigt). Udvidet faktura-analyse er ikke med i BASIC-abonnementet.

 

Flere konti pr. grossist: Flere konti per grossist giver dig mulighed for at koble alle dine konti hos dine leverandører til KlarPris. Muligheden for at få flere konti per grossist i KlarPris er ikke med i BASIC-abonnementet.

 

Analyseværktøj: Analyseværktøjet giver dig indblik i din handel på tværs af dine leverandører. Du kan blandt andet se, hvad har du købt de sidste 12 måneder, hvor dyrt og billigt du har købt hver varer. Du kan også se, hvor meget du kunne have sparet, hvis du havde handlet optimalt hver gang. Analyseværktøjet kan også vise dig, hvordan dine medarbejder handler, og hvordan det påvirker din indtjening. Analyseværktøjet er ikke med i BASIC-abonnementet.

 

Salgspriser: Salgspriser hjælper dig med at sætte den rigtige pris, på de tilbud du laver. Salgspriser tager udgangspunkt i markedspriser, altså hvad dine kunder selv kan købe varerne til, og lægger en avance oveni. 3 ud af fore gange vil du kunne tage en højere avance for dine varer, end du gør nu. Det betyder flere penge i kassen! Salgspriser er ikke med i BASIC-abonnementet.

 

Foretrukne produkter: Foretrukne produkter sikrer, at dine medarbejdere køber de samme varer. KlarPris analyserer hvilke varer I køber mest, og hvor det giver mest mening, at I vælger den samme vare hver gang. Det kan f.eks. være den vare, som giver jer den største fortjeneste.  Den varer I vælger som den foretrukne, vil altid blive vist først, når dine medarbejder søger på den varekategori. Foretrukne produkter er ikke med i BASIC-abonnementet.

 

Udbudsrapport: Udbudsrapporten samler al din handel de sidste 12 måneder, så du kan se hvor meget du totalt har købt på tværs af dine leverandører. Den konverterer også al din handel, så du kan se, hvor meget du ville have købt hos hver leverandør, hvis du udelukkende havde handlet ét af stederne.

 

Projektvarer: Op til 80% af en virksomheds projektindkøb foregår udenom den aftale der er indgået med leverandøren. Det betyder, at du går glip af store besparelser, fordi der ikke handles på de rabatter som er aftalt. Med funktionen “projektvarer” kan du indlæse din projektaftale, og så viser KlarPris hvilke varer der er omfattet af projektaftalen. Så ved alle medarbejdere hvilke varer de skal købe, for at udnytte de aftalte rabatter.

*Faktura-analyse understøttet følgende leverandører: AO Johansen, Brdr. Dahl, Jens A., Lemvigh-Müller, Sanistål og Solar.
Book en demo af KlarPris!
Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi og giver en demo af indkøbssystemet.