Tjen flere penge med nyt, banebrydende salgsprissystem!

13.02.2019

Slut med at forære avancen til kunderne!

Moderne økonomi er baseret på markedspriser, fordi det er den mest lukrative måde at tjene penge på. Byggeindustrien lægger dog stadig avance på listepriser, men det er slut nu!

Med KlarPris’ system får du nemlig et intelligent avancesystem, der baseret på markedspriser udregner din salgspris på hver varer. Med andre ord: slut med at forære avancen til dine kunder!

 

Et intelligent avancesystem

Salgsprissystemet tager udgangspunkt i webshop-priser, og lægger en avance oveni. Avancen fastlægges alt efter om det er en prisfølsom vare eller ej. Det betyder, at du ikke længere overfakturerer prisfølsomme varer, mens avancen på ikke-følsomme varer bliver skruet op.

Varer som kunden ikke kan købe online, vil også få en ekstra høj avance. Du kan naturligvis ændre i den pålagte avance, hvis du ønsker det. Dermed tjener du mest muligt, samtidig med at du får færre reklamationer og krediteringer.

 

75% af virksomheder tjener flere penge med salgsprissystemet!

Salgsprissystemet er udviklet i samspil med KlarPris-kunder, og statistikken viser, at 75% af virksomheder som bruger funktionen, tjener flere penge end før! Derudover får de færre reklamationer og krediteringer.

 

Vil du vide mere om salgsprissystemet i KlarPris?

Book en demo af KlarPris, så viser vi dig hvordan markedspladsen fungerer!

 

Book en demo