NYHED! Banebrydende udbudsmodul

I bygge- og renoveringsbranchen, hvor tidsfrister og budgetter regerer, introducerer KlarPris en banebrydende nyhed med formålet om at revolutionere indkøbsprocessen for virksomhedernes mange projekter, såsom skolerenoveringer.

Med lanceringen af det nye udbudsmodul tager KlarPris et skridt fremad for at imødekomme de skiftende behov i branchen, hvor effektivitet og økonomisk ansvarlighed er i fokus.

Udfordringerne ved renoveringsprojekter

Renoveringsprojekter, store som små, støder ofte på forhindringer såsom begrænsede budgetter og stramme tidsrammer. Oveni det kommer udfordringen med at sikre, at hvert køb ikke blot er omkostningseffektivt, men også opfylder de strenge kvalitetskrav. Indtil videre har branchen savnet et værktøj, der kan strømline denne komplekse proces – indtil nu.

Det innovative udbudsmodul

KlarPris’ nye udbudsmodul er skræddersyet til præcist at imødekomme disse udfordringer. Hjertet i dette innovative værktøj banker for muligheden for projektledere at skabe og udsende detaljerede materialelister direkte til en bred vifte af grossister med blot et enkelt klik. Det, der virkelig adskiller systemet, er dets evne til ikke kun at indsamle tilbud, men også at opfordre til indsendelse af alternative produktforslag. Dette åbner op for en platform, der ikke alene fremmer økonomisk optimering, men også kreativ tænkning i valget af materialer.

Når valget falder på den mest fordelagtige grossist, vurderet ud fra en kombination af pris, kvalitet, og kreative løsningsforslag, oprettes der automatisk en projektkonto. Herfra kan hele projektet administreres gennem KlarPris’ omfattende projektmodul. Denne sømløse integration fra udbud til projektstyring er netop, hvad der gør KlarPris’ tilgang så unik.

Fordele ved udbudsmodulet

Denne nye tilføjelse til KlarPris-platformen byder på en række fordele:

  • Økonomisk effektivitet: Sikrer de mest konkurrencedygtige priser på markedet gennem en transparent udbudsproces.
  • Tidsbesparelse: Optimerer processen ved at reducere den tid, der traditionelt bruges på tilbudsindhentning og -evaluering.
  • Helhedsorienteret projektstyring: Integrerer indkøbs- og projektstyringsaspekterne, hvilket sikrer en mere strømlinet gennemførelse af projektet.
  • Innovation gennem valg: Fremmer overvejelse af alternative produkter, der kan forbedre både projektets økonomi og bæredygtighed.

Ordrestyring, Jublo og KlarPris får fælles ledelse og flytter sammen

Ordrestyring/OS Worker, et af de førende sagsstyringssystemer i Europa og KlarPris, Nordens førende indkøbsportal for håndværkere, samt kommunikationsplatformen Jublo, samler kræfterne under fælles tag og fælles ledelse. Alle tre virksomheder er en del af EQT-ejede HVD Group med stærke vækst- og udviklingsambitioner.
Læs mere

Indkøbsstrategien i en krisetid

EL- og VVS-branchen oplever økonomisk turbulens med en stigende bølge af konkurser og skuffende resultater fra flere af branchens spillere. Derfor bliver virksomhedernes evne til at tilpasse sig, og finde innovative løsninger, afgørende for overlevelse.
Læs mere

KlarPris fejrer 10-års jubilæum med handelsrekord via platformen

KlarPris, en digital handelsplatform for installatører, leverandører og producenter inden for byggebranchen, kan i oktober fejre sit 10-års jubilæum med en rekordhøj omsætning på handelsplatformen.
Læs mere