Saml dine leverandører ét sted

Det er slut med at skrive leverandørernes priser ned og sammenligne dem manuelt for at finde ud af, hvor du foretager det bedste køb. Med markedspladsen får du alle dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge 3-4 hjemmesider, hver gang du handler.

Læs mere

Avanceret indkøbsalgoritme

Baseret på big data og kundeadfærd kan markedspladsen tage højde for alle faktorer forbundet med indkøbsprocessen. Den kan blandt andet vise dig, hvornår der er fordele ved at splitte dit køb mellem flere leverandører.

Læs mere

Intelligent søgefunktion

Har du lagt mærke til at Google foreslår søgninger, når du begynder at skrive i søgefeltet? Markedspladsen gør det samme. Når du starter med at skrive, vil søgefunktionen begynde at forudse hvad du leder efter, og foreslå relevante varer.

Læs mere

Fakturakontrol

Slip for at få dine fakturaer ind i økonomisystemet, og derefter have en (eller flere) medarbejdere til at tjekke dem manuelt. Markedspladsens fakturakontrol henter automatisk alle fakturaer fra dine leverandører, og holder dem op mod dine aftaler, rabatter og tilbud.

Læs mere

Lagerstatus

Markedspladsen kommunikerer løbende med leverandørernes varelagre, og kender derfor altid lagerstatus på varer. På den måde ender du ikke i en situation, hvor du bestiller varer som ikke er på lager.

Læs mere

Favoritlister

Gem materialer på en liste, så du ikke skal søge efter dem gentagende gange. Favoritlister kan nemt opdateres så de afspejler dine behov, og du kan lave lister til forskellige projekter elle typer af arbejde.

Læs mere

Relaterede varer

Spar tid på at finde de varer du skal bruge. Når du har fundet én vare, vil markedspladsen vide hvilke produkter du skal bruge sammen med varen, og foreslå dem med det samme.

Læs mere

Alternative varer

Sidder du til tider og overvejer, om der er et alternativ til den vare du skal bruge? Med markedspladsen får du foreslået lignende varer, der kan have økonomiske eller praktiske fordele.

Læs mere
KlarPris bruges af mere end 1300 virksomheder som jer.
Prøv det gratis i 14 dage.

Bruger du allerede KlarPris? Så login.

Prøv det gratis