Blog

Her finder du de seneste nyheder vedrørende KlarPris samt brancherelaterede indlæg.

Nu kan du finde GROHE i KlarPris!

GROHE og KlarPris har indgået et samarbejde, så alle GROHEs produkter vil fremover være synlige med logo! GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet.

Læs mere
Produkter fra Wieland Electric bliver ekstra synlige i KlarPris!

Wieland Electric vil fremover få logo på deres produkter i KlarPris, så de bliver endnu nemmere at finde! Wieland Electric har et stærkt program indenfor elektriske forbindelser, samt et stort produktprogram til automatiseringskoncepter til industrien.

Læs mere
Kategorisystem i KlarPris!

Byd velkommen til det smarteste, hurtigste og mest overskuelige kategorisystem på markedet! Det nye kategorisystem i KlarPris fungerer som de kategorisystemer du kender fra grossister og leverandører. Det er bare hurtigere, smartere og viser billeder hele vejen igennem.

Læs mere
Nu kan du købe produkter fra Strømberg via KlarPris!

Strømberg designer og producerer stilfulde baderumsprodukter målrettet mod det nordiske marked – og nu kan du købe dem i KlarPris! Strømberg designer og producerer stilfulde kvalitetsbaderumsprodukter til professionelle, og især til projekter.

Læs mere
Oplev det nye dataværktøj på VVS’19!

Det nye dataværktøj er nemt at forstå, visuelt, og bedst af alt: Viser dig hvordan du tjener flere penge!

Læs mere
METRO THERM indgår samarbejde med KlarPris!

METRO THERMs produkter vil nu være ekstra synlige i KlarPris! METRO THERM dækker alt indenfor varmtvandsbeholdere, luft/vand- og jordvarmevarmepumper, pillefyr og fjernvarme. Virksomhedens produkter kan bruges til ethvert byggeri, og er kendt for den suveræne kvalitet.

Læs mere
Villeroy & Boch Danmark A/S indgår samarbejde med KlarPris!

Samarbejdet betyder blandt andet, at produkter fra Villeroy & Boch Danmark A/S bliver vist med virksomhedens logo! Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard-, mellem- og luksusklassen.

Læs mere
Køb værktøj fra Lemvigh-Müller i KlarPris!

Lemvigh-Müller forhandler nu alt inden for værktøj via KlarPris! Lemvigh-Müller forhandler værktøj fra markedets bedste producenter, som konstant udvikler og forfiner produkterne. Det betyder, at du kan være sikker på et bredt udvalg, fejlfri funktionalitet, perfekt ergonomi samt sikkerhed i top!   Vil du også optimere dit indkøb? Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed […]

Læs mere
Wiha indgår samarbejde med KlarPris!

Samarbejdet betyder blandt andet, at kunder får nemmere ved at finde Wihas værktøj i KlarPris! Wiha tilbyder den professionelle håndværker et omfattende udvalg af førsteklasses kvalitetsværktøjer, fremstillet i en state-of-the-art produktionsproces, præget af en brugerorienteret innovationspolitik, overlegen ergonomi, sikkerhed og lang levetid.

Læs mere
Scan dine varer direkte til KlarPris!

Nu kan du scanne varer fra lageret til KlarPris – Enkelt, nemt og hurtigt! Med scanner-integrationen kan du scanne stregkoder, og få produktet direkte ind i KlarPris. Så er det slut med at rende rundt på lageret og finde information, og derefter taste det hele ind på computeren/tablet/mobil.

Læs mere
LAUFEN indgår samarbejde med KlarPris!

LAUFENs kvalitetsprodukter bliver fremover vist med logo, så de bliver nemmere at finde! LAUFEN blev grundlagt i 1892 i Schweiz og har siden 1999 været en del af Roca-koncernen – tilsammen udgør de verdens største producent af sanitetskeramik.

Læs mere
Hilti og KlarPris starter samarbejde: Nu kan du købe værktøj på KlarPris!

KlarPris og Hilti har indledt et samarbejde, hvilket betyder at Hiltis mest gængse værktøjsprodukter inden for bl.a. el- og batteriværktøj nu kan købes på KlarPris! Hilti er en global leder inden for design og fremstilling af teknologi, software og service til den professionelle byggebranche. Samarbejdsaftalen betyder, at Hiltis sortiment stilles til rådighed for KlarPris-kunderne.

Læs mere
Niko indgår samarbejde med KlarPris

Produkter fra Niko vil fremover bære logo, så de er endnu nemmere at spotte! Niko har i mere end 60 år været kendt som leverandør af markedets mest holdbare produkter til intelligent lysstyring – tidligere under navnet Servodan.

Læs mere
Lemvigh-Müllers Formel 1000 for VVS-installatører findes nu på KlarPris!

“Lemvigh-Müller har udvidet sit populære Formel 1000 pris- og produktprogram så det, udover produkter til el-installation og industri, nu også omfatter ca. 1.400 af de mest anvendte VVS-produkter, som bruges af professionelle,” fortæller Marketing- og e-businessdirektør Kim Øxenholt. 

Læs mere
ESYLUX indgår samarbejde med KlarPris

Samarbejdet betyder bl.a., at produkter fra ESYLUX bliver nemmere at finde for KlarPris-kunder. ESYLUX udvikler og fremstiller intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber livskvalitet og energieffektivitet. Virksomheden har blandt andet udviklet LED-baserede systemer, der giver et energieffektivt, biologisk effektivt lys.

Læs mere
Dansani indgår samarbejde med KlarPris

Dansanis kvalitetsprodukter vil blive vist med logo i KlarPris, så de bliver nemme at spotte! Dansani er det nyeste skud på stammen i KlarPris’ partnerprogram, hvilket betyder at KlarPris-kunder fremover får endnu nemmere ved at finde vaske, møbelsæt, spejle og glasafskærmninger af høj kvalitet og dansk design på platformen!

Læs mere
Tjen flere penge med nyt, banebrydende salgsprissystem!

Slut med at forære avancen til kunderne! Moderne økonomi er baseret på markedspriser, fordi det er den mest lukrative måde at tjene penge på. Byggeindustrien lægger dog stadig avance på listepriser, men det er slut nu!

Læs mere
Få en højere fortjeneste og strømlin indkøbet med “foretrukne produkter”!

Strømlinet indkøb, og flere penge i kassen! I tæt samarbejde med kunder, har KlarPris udviklet funktionen ”foretrukne produkter”, der analyserer din virksomheds indkøb på tværs af grossister, og kommer med forslag til kategorier, hvor der er økonomisk gevinst ved at strømline indkøbet.

Læs mere
Ecofoss begynder at sælge sine produkter på KlarPris!

Alle Ecofoss’ produkter vil fremover kunne købes på KlarPris’ markedsplads – det betyder at vores kunder får endnu bedre muligheder for at optimere deres indkøb!

Læs mere
KlarPris indgår aftale med HS Tarm!

HS Tarm får synliggjort sine produkter på KlarPris’ markedsplads via nyt samarbejde! HS Tarm producerer og forhandler blandt andet det velkendte mærke Baxi.

Læs mere
NY FUNKTION: Få indblik i din handel på tværs af grossister!

I 2019 bliver det altafgørende at kunne optimere udgifter til vareforbrug. Derfor har KlarPris netop lanceret en række innovative rapporter, der giver indblik i handel på tværs af grossister!

Læs mere
Pettinaroli indgår aftale med KlarPris!

Pettinarolis produkter vil fremover være endnu lettere at finde i KlarPris! Pettinaroli har netop indgået aftale med KlarPris, hvilket blandt andet betyder at KlarPris’ kunder fremover vil få endnu nemmere ved at finde og købe Pettinarolis produkter. Samtidig får Pettinaroli en række fordele som officiel samarbejdspartner med KlarPris, som vil hjælpe med at cementere deres position […]

Læs mere
Wexøe indgår aftale med KlarPris!

Distributøren Wexøe har indgået en samarbejdsaftale med KlarPris! Det betyder at KlarPris’ kunder fremover får endnu nemmere ved at finde de mærker som Wexøe forhandler: Berker, Klauke Hager og Kaiser. Produkter fra disse mærker vil nemlig fremover blive vist med tilhørende logo.

Læs mere
KlarPris udvider ledelsen – ansætter ny udviklingschef

Morten Kristensen er per dags dato ansat som udviklingschef. Tidligere udviklingschef Morten Paarup vil fortsætte som global CTO med ansvar for KlarPris’ overordnede tekniske udvikling.

Læs mere
Lemvigh-Müller og KlarPris ser mod fremtiden: Formaliserer samarbejdet

El-, VVS- og Stålgrossisten bliver den første partner i KlarPris’ nye Partnerprogram, hvilket blandt andet betyder at alle kampagner og tilbud fra Lemvigh-Müller fremadrettet vil være tilgængelige via KlarPris’ markedsplads.

Læs mere
3 nye funktioner gør det nemmere at optimere indkøbet!

Funktionerne vil være tilgængelig i løbet af november. Du kan læse mere om dem i denne artikel:

Læs mere
Guide: Sådan indsætter du leveringsomkostninger i KlarPris

KlarPris tager højde for dine leveringsomkostninger. Her er en guide til opsætningen: 

Læs mere
Ny leverandør på markedspladsen: EngrosLys

EngrosLys begynder at sælge deres produkter på KlarPris’ markedsplads! Vi er glade for at kunne offentliggøre, at EngrosLys er blevet en del af KlarPris’ Partnerprogram. Det betyder blandt andet, at alle EngrosLys’ produkter vil kunne købes på KlarPris’ markedsplads.

Læs mere
KlarPris ansætter to nye Customer Success Managers til det danske marked!

Vi er glade for at kunne præsentere vores to nye medarbejdere – Walid og Nicklas! Begge kommer fra servicerelaterede job, og kommer til at yde support til vores danske kunder. Vi håber at vi vil være med til at byde dem begge velkommen til KlarPris-familien!    

Læs mere
KlarPris udvider og flytter til større lokaler på Christianshavn.

Du har måske bemærket det – det går godt her i KlarPris!   For et par måneder siden lancerede vi KlarPris 4.0 – den nye og forbedret udgave af vores online markedsplads. Siden da er det gået stærkt, og vi har udvidet vores medarbejderstab med 50%.

Læs mere
Det nye KlarPris er landet!

Vi har brugt de sidste måneder på at forbedre KlarPris, og kan med stolthed sige, at den nye version er klar til dig! Med den nye version bevæger KlarPris sig imod at være en markedsplads, og det betyder en række spændende tiltag som gør det nemmere for dig at handle.

Læs mere
Stifter af Ordrestyring.dk bliver adm. direktør i KlarPris’ søstervirksomhed Jublo

Stifteren og ejeren af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, har købt sig ind i KlarPris’
søstervirksomhed Jublo, der automatiserer kommunikationen mellem kunder og
håndværkere. Tiltaget…

Læs mere
5 tips til at tiltrække unge, kvalificerede medarbejdere

Byggebranchen oplever vækst, og dermed også mangel på kvalificeret arbejdskraft. Så hvordan sikrer du, at nyuddannede kommer og banker på din dør, når de skal finde et job? Her får du 5 råd og konkrete ideer til, hvordan du kan tiltrække den næste generation af kvalificeret arbejdskraft:

Læs mere
5 fede gadgets til 2018

KlarPris-stiftere Jens Davidsen og Morten Paarup var tidligere på måneden til verdens største messe for forbrugerelektronik i Las Vegas. Virksomheder præsenterede den nyeste elektronik og fremtidens gadgets, men af alt det som blev fremvist, så er det her vores 5 favoritter:  

Læs mere