Blog

Her finder du de seneste nyheder vedrørende KlarPris samt brancherelaterede indlæg.

Pettinaroli indgår aftale med KlarPris!

Pettinarolis produkter vil fremover være endnu lettere at finde i KlarPris! Pettinaroli har netop indgået aftale med KlarPris, hvilket blandt andet betyder at KlarPris’ kunder fremover vil få endnu nemmere ved at finde og købe Pettinarolis produkter. Samtidig får Pettinaroli en række fordele som officiel samarbejdspartner med KlarPris, som vil hjælpe med at cementere deres position […]

Læs mere
Wexøe indgår aftale med KlarPris!

Distributøren Wexøe har indgået en samarbejdsaftale med KlarPris! Det betyder at KlarPris’ kunder fremover får endnu nemmere ved at finde de mærker som Wexøe forhandler: Berker, Klauke Hager og Kaiser. Produkter fra disse mærker vil nemlig fremover blive vist med tilhørende logo. Wexøe får desuden en række fordele som officiel samarbejdspartner, som styrker dem til […]

Læs mere
KlarPris udvider ledelsen – ansætter ny udviklingschef

Morten Kristensen er per dags dato ansat som udviklingschef. Tidligere udviklingschef Morten Paarup vil fortsætte som global CTO med ansvar for KlarPris’ overordnede tekniske udvikling.

Læs mere
Lemvigh-Müller og KlarPris ser mod fremtiden: Formaliserer samarbejdet

El-, VVS- og Stålgrossisten bliver den første partner i KlarPris’ nye Partnerprogram, hvilket blandt andet betyder at alle kampagner og tilbud fra Lemvigh-Müller fremadrettet vil være tilgængelige via KlarPris’ markedsplads.

Læs mere
3 nye funktioner gør det nemmere at optimere indkøbet!

Funktionerne vil være tilgængelig i løbet af november. Du kan læse mere om dem i denne artikel:

Læs mere
Guide: Sådan indsætter du leveringsomkostninger i KlarPris

KlarPris tager højde for dine leveringsomkostninger. Her er en guide til opsætningen: 

Læs mere
Ny leverandør på markedspladsen: EngrosLys

EngrosLys begynder at sælge deres produkter på KlarPris’ markedsplads! Vi er glade for at kunne offentliggøre, at EngrosLys er blevet en del af KlarPris’ Partnerprogram. Det betyder blandt andet, at alle EngrosLys’ produkter vil kunne købes på KlarPris’ markedsplads.

Læs mere
KlarPris ansætter to nye Customer Success Managers til det danske marked!

Vi er glade for at kunne præsentere vores to nye medarbejdere – Walid og Nicklas! Begge kommer fra servicerelaterede job, og kommer til at yde support til vores danske kunder. Vi håber at vi vil være med til at byde dem begge velkommen til KlarPris-familien!    

Læs mere
KlarPris udvider og flytter til større lokaler på Christianshavn.

Du har måske bemærket det – det går godt her i KlarPris!   For et par måneder siden lancerede vi KlarPris 4.0 – den nye og forbedret udgave af vores online markedsplads. Siden da er det gået stærkt, og vi har udvidet vores medarbejderstab med 50%.

Læs mere
Det nye KlarPris er landet!

Vi har brugt de sidste måneder på at forbedre KlarPris, og kan med stolthed sige, at den nye version er klar til dig! Med den nye version bevæger KlarPris sig imod at være en markedsplads, og det betyder en række spændende tiltag som gør det nemmere for dig at handle.

Læs mere
Stifter af Ordrestyring.dk bliver adm. direktør i KlarPris’ søstervirksomhed Jublo

Stifteren og ejeren af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, har købt sig ind i KlarPris’
søstervirksomhed Jublo, der automatiserer kommunikationen mellem kunder og
håndværkere. Tiltaget…

Læs mere
5 tips til at tiltrække unge, kvalificerede medarbejdere

Byggebranchen oplever vækst, og dermed også mangel på kvalificeret arbejdskraft. Så hvordan sikrer du, at nyuddannede kommer og banker på din dør, når de skal finde et job? Her får du 5 råd og konkrete ideer til, hvordan du kan tiltrække den næste generation af kvalificeret arbejdskraft:

Læs mere
5 fede gadgets til 2018

KlarPris-stiftere Jens Davidsen og Morten Paarup var tidligere på måneden til verdens største messe for forbrugerelektronik i Las Vegas. Virksomheder præsenterede den nyeste elektronik og fremtidens gadgets, men af alt det som blev fremvist, så er det her vores 5 favoritter:  

Læs mere