Partnerprogram for producenter

Nå ud til mere end 25.000 brugere

Vi samarbejder med nogle af de førende systemer i branchen, bl.a. Ordrestyring og E-Komplet, samt udvalgte up-and-coming systemer som Jublo der har udviklet unikke løsninger til den visionære og fremtidsorienterede installatør.

Når du er en del af vores Partnerprogram, bliver dit logo og dine produktinformationer vist og vedligeholdt i alle disse systemer.

Øg din synlighed med branding pakken
Logo
Få logo på dine produkter, i søgeoversigter og i filtre. Det sikrer at kunden ser dit logo ofte, og husker dig når han skal købe varer.
KlarPris Ads
Match dine produkter mod de varer som kunderne søger efter. Så ser kunderne dine produkter og logo som alternativer, hvilket øger din synlighed.
Shop-i-shop
KlarPris kan ændre sig, og blive en shop der udelukkende viser dine produkter. Så kan kunden søge på det han skal bruge, og kun se dine produkter.
Aktivitetslister
Aktivitetslisten viser de mest populære varer indenfor dine produktområder. Dermed giver listen et godt indblik i, hvad der rør sig på markedet.
Egne Varebeskrivelser
Gode produktbeskrivelser og billeder sikrer et godt indtryk. Derfor kan du uploade beskrivelser og billeder, så dine produkter tager sig godt ud.
Import af eget Varekatalog
Skal det være nemt? Så lav en Excel-fil med dit varekatalog, og import det hele ind i KlarPris. Så kan kunderne se de varer, du har valgt at importere.
Få indblik i kundedata med data pakken
Sortiment
Giv installatørerne mulighed for at vælge dig som deres foretrukne brand. Så bliver dine produkter markeret, så kunderne kan se, at det er dine produkter, de skal købe.
Kundedata
Få indblik i det kundedata der vedrører din forretning. Dataet er anonymt, medmindre kunden giver dig lov til at se hans specifikke data.
Business Intelligence
Business Intelligence er et uundværligt værktøj, som giver dig indblik i din markedsandele og udviklingen af denne. Alt kan ses helt ned på varegruppe-niveau
Vil du vide mere?

Kontakt Global Partner Manager Jimmi Berg for mere information.

Kontakt Jimmi Berg