Øg din synlighed med branding pakken
Logo
Få logo på dine produkter, i søgeoversigter og i filtre. Det sikrer at kunden ser dit logo ofte, og husker dig når han skal købe varer.
KlarPris Ads
Match dine produkter mod de varer som kunderne søger efter. Så ser kunderne dine produkter og logo som alternativer, hvilket øger din synlighed.
Shop-i-shop
KlarPris kan ændre sig, og blive en shop der udelukkende viser dine produkter. Så kan kunden søge på det han skal bruge, og kun se dine produkter.
Aktivitetslister
Aktivitetslisten viser de mest populære varer indenfor dine produktområder. Dermed giver listen et godt indblik i, hvad der rør sig på markedet.
Egne Varebeskrivelser
Gode produktbeskrivelser og billeder sikrer et godt indtryk. Derfor kan du uploade beskrivelser og billeder, så dine produkter tager sig godt ud.
Import af eget Varekatalog
Skal det være nemt? Så lav en Excel-fil med dit varekatalog, og import det hele ind i KlarPris. Så kan kunderne se de varer, du har valgt at importere.
Få indblik i kundedata med data pakken
Sortiment
Giv installatørerne mulighed for at vælge dig som deres foretrukne brand. Så bliver dine produkter markeret, så kunderne kan se, at det er dine produkter, de skal købe.
Kundedata
Få indblik i det kundedata der vedrører din forretning. Dataet er anonymt, medmindre kunden giver dig lov til at se hans specifikke data.
Business Intelligence
Business Intelligence er et uundværligt værktøj, som giver dig indblik i din markedsandele og udviklingen af denne. Alt kan ses helt ned på varegruppe-niveau

Nå ud til mere end 20.000 brugere

Vi samarbejder med nogle af de største it-systemer i branchen, og Partnerprogrammet giver adgang til alle systemerne. Det betyder, at hvis du er partner hos os, så når du også ud til alle de kunder, som vores samarbejdspartnere har.

Det betyder, at du slipper for at vedligeholde informationer om jeres produkter, priser, lagertal samt en masse andet hos de 20.000 brugere. Det gør KlarPris nemlig helt automatisk!

Som KlarPris Partner bliver du bl.a. tilgængelig og vedligeholdt i disse systemer:


Få adgang til mere end 2500 virksomheder

Intet er vigtigere, end at bryde igennem støjen af massekommunikation, og være synlig det rigtige sted, når kunden er klar til at købe.

Som KlarPris Partner får du mulighed for at markedsføre din virksomhed og dine produkter overfor mere end 2500 virksomheder der handler dagligt. Systemet giver dig desuden indblik i installatørernes indkøbsadfærd, så du kan optimere din egen forretning.

Vil du høre mere? Kontakt Simon Uldall, så kan I sammen finde tid til en gennemgang af systemet.

Simon Uldall
Head of Sales
Udtalelser fra producenter
Wexøe
“Lige siden vi teamede op med KlarPris for 2 år siden har vi virkelig haft et godt partnerskab, og vi udvikler det fortsat."
Oras
“Vi har fulgt KlarPris i længere tid, og efter vi blev præsenteret for systemet, var det oplagt for os at være med."
Hansgrohe
"Vores kunder bruger hver dag KlarPris, så det er et effektivt værktøj til at ramme et bredt, relevant publikum."
Vil du være markedsføre dine produkter på KlarPris?
Kontakt Simon Uldall for mere information.
Kontakt Simon Uldall