Aktivitetsliste (mest populære funktion)

Med oversigten over alternative produkter kan du matche dine egen varer mod de mest populære varer i KlarPris. Når en vare er matchet, vil den komme frem som et alternativ når en KlarPris-kunde søger efter den populære vare. På den måde øges din synlighed.

Logo og branding

Alle dine produkter bliver vist med logo, så kunderne nemt kan genkende dine varer. Det øger dit brands genkendelighed, og skaber troværdighed blandt KlarPris-kunder.

Markedsdata

Markedsdata viser hvor mange af dine produkter der sælges på tværs af grossisterne, og hvilke produkter der sælges. Du får også indblik i, hvor dine produkter sælger bedste rent geografisk. Derudover får du indblik i din markedsandel på KlarPris, både samlet og per varekategori.

Shop-i-shop

For første gang nogensinde er det muligt for dig som producent at få din egen webshop! KlarPris-kunder har mulighed for at klikke på dit logo, og dermed udelukkende se dine produkter. KlarPris viser kundens nettopriser, og hos hvilken grossist de bør købe dine produkter.

I lyset af globalisering og digitalisering er intet vigtigere, end at bryde igennem massekommunikationen og komme i kontakt med dine kunder.

Hos KlarPris får du adgang til mere end 1400 virksomheder der køber materialer hver dag, hvilket gør markedspladsen til en stærk branding-platform.

Såfremt du er interesseret i at brande og markedsføre dine produkter på markedspladsen, kontakt da venligst vores Global Partner Manager, Simon Uldall.

Simon Uldall
Global Partner Manager
Udtalelser fra producenter
”Vi arbejder hver dag intenst på at skabe løsninger i den allerbedste kvalitet til alle i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år, og med vores deltagelse i KlarPris forventer vi langt mere synlighed i markedet, med fokus på kvalitet, service og let tilgængelighed”
”KlarPris er et vigtigt redskab i vores bestræbelser på at opnå fuld synlighed i markedet samt at give alle vores kunder den bedst mulige datatilgængelighed på ESYLUX produkter”
“KlarPris er et naturligt skridt i den retning vi ser markedet bevæger sig i, nemlig at tid er penge. Derfor er det vigtigt at prisen er god, men ligeledes at logistik løsningerne er optimale. KlarPris kan hjælpe både Dansani og installatørerne med at få disse parametre til at lykkes optimalt”
Interesseret i at markedsføre dine produkter på markedspladsen?
Kontakt Simon Uldall, Global Partner Manager, for mere information.
Kontakt Simon Uldall