Øg din synlighed med branding pakken
KlarPris Ads & Logo
Match dine produkter mod de varer som kunderne søger efter. Så ser kunderne dine produkter og logo som alternativer, hvilket øger din synlighed.
Aktivitetslister
Aktivitetslisten viser de mest populære varer indenfor dine produktområder. Dermed giver listen et godt indblik i, hvad der rør sig på markedet.
Lead Generering
KlarPris giver dig adgang til mere end 2500 virksomheder, der bruger systemet dagligt. Alle vores kunder får mulighed for at booke møder direkte med dit salgsteam.
Individuelle Priser
Har dine kunder forskellige priser og rabatter? Intet problem! KlarPris sørger for at dine kunders pris- og rabatfiler altid er opdateret.
Egne Varebeskrivelser
Gode produktbeskrivelser og billeder sikrer et godt salg. Derfor kan du uploade beskrivelser og billeder, så dine produkter tager sig godt ud.
Import af eget Varekatalog
Skal det være nemt? Så lav en Excel-fil med dit varekatalog, og import det hele ind i KlarPris. Så kan kunderne se de varer, du har valgt at importere.
Få indblik i kundedata med data pakken
Sortiment
Giv installatørerne mulighed for at vælge dit som deres foretrukne brand. Så bliver dine produkter markeret, så kunderne kan se, at det er dine produkter de skal købe.
Kundedata
Få indblik i det kundedata der vedrører din forretning. Dataet er anonymt, medmindre kunden giver dig lov til at se hans specifikke data.
Business Intelligence
Business Intelligence er et uundværligt værktøj, som giver dig indblik i din markedsandele og udviklingen af denne. Alt kan ses helt ned på varegruppe-niveau.

Nå ud til mere end 20.000 brugere

Vi samarbejder med nogle af de største it-systemer i branchen, og Partnerprogrammet giver adgang til alle systemerne. Det betyder, at hvis du er partner hos os, så når du også ud til alle de kunder, som vores samarbejdspartnere har.

Det betyder, at du slipper for at vedligeholde informationer om jeres produkter, priser, lagertal samt en masse andet hos de 20.000 brugere. Det gør KlarPris nemlig helt automatisk!

Som KlarPris Partner bliver du bl.a. tilgængelig og vedligeholdt i disse systemer:

  

Få adgang til mere end 2500 virksomheder

Intet er vigtigere, end at være tilstede dér hvor kunden er, når han/hun er klar til at købe.

Som KlarPris Partner kan du sælge dine produkter direkte til mere end 2500 virksomheder der handler via indkøbssystemet dagligt. Systemet giver dig desuden indblik i installatørernes indkøbsadfærd, så du kan optimere din egen forretning.

Vil du høre mere? Kontakt Simon Uldall, så kan I sammen finde tid til en gennemgang af systemet.

Simon Uldall
Head of Sales
Vil du være sælge dine produkter via KlarPris?
Kontakt Simon Uldall for mere information.
Kontakt Simon Uldall