Alternative produkter (mest populære funktion)

Med oversigten over alternative produkter kan du matche dine egen varer mod de mest populære varer i KlarPris. Når en vare er matchet, vil den komme frem som et alternativ når en KlarPris-kunde søger efter den populære vare. På den måde øges din synlighed.

Aktiv lead-generering

Partnerprogrammet giver dig adgang til mere end 4500 håndværkere. Men ikke nok med det; KlarPris hjælper dig aktivt med at få nye leads blandt vores kunder. Og med et stigende antal kunder på KlarPris hver måned, er det lead-generering gjort nemt!

Adgang til markedsdata

Hver måned får du en detaljeret oversigt over din performance på KlarPris. Rapporten indeholder blandt andet information om din markedsandel, udviklingen af denne, og kundernes handelsmønstre ift. dine varekategorier.

 

I lyset af globalisering og øget digitalisering er intet vigtigere end at være tilstede der hvor kunderne er. Med KlarPris’ markedsplads får du adgang til mere end 1400 kunder, der køber materialer hver dag. Vi blander os ikke i kundeforhold eller prissætning, men fokuserer udelukkende på vores fornemmeste opgave: At skabe et overblik i markedet, og formidle kontakten mellem B2B-aktører i byggebranchen.

Såfremt du er interesseret i at sælge dine produkter via markedspladsen, kontakt da venligst vores Global Partner Manager, Simon Uldall.

Simon Uldall
Global Partner Manager
Ecofoss
”Vi har mange innovative produkter, og vi skal have spredt budskabet om, at vi har dem. Derfor har vi valgt at indgå aftale med KlarPris. For at synliggøre vores produkter, også som kyndige alternativer til tilsvarende produkter fra kendte A-brands"
Hilti Danmark
”Når vi nu går ind i et tættere samarbejde med KlarPris, som en lang række af vores kunder bruger, er det både for at skabe flere indgange til os og gøre det så nemt som muligt at handle. Vi bliver mere synlige og mere tilgængelige”
EngrosLys
"Via KlarPris kan vi tilbyde tilsvarende LED produkter til langt bedre priser. Vi er sikre på at KlarPris’ brugere vil kunne opnå store besparelser og blive mere konkurrencedygtige på LED belysning – i et ellers presset marked"
Vil du være leverandør på markedspladsen?
Kontakt Simon Uldall, Global Partner Manager, for mere information.
Kontakt Simon Uldall