Alternative produkter (mest populære funktion)

Med oversigten over alternative produkter kan du matche dine varer med de mest populære varer i KlarPris. Når din vare er matchet, vil den komme frem som et alternativ til den populære vare. På den måde øges din synlighed.

Aktiv lead-generering

Partnerprogrammet giver dig adgang til mere end 1400 håndværksvirksomheder. Men ikke nok med det; KlarPris hjælper dig aktivt med at få nye leads blandt vores kunder. Og med et stigende antal kunder på KlarPris hver måned, er det lead-generering gjort nemt!

Adgang til markedsdata

Hver måned får du en detaljeret oversigt over din performance på KlarPris. Rapporten indeholder blandt andet information om din markedsandel, udviklingen af denne, og kundernes handelsmønstre ift. dine varekategorier.

 

Du bør blive KlarPris Partner fordi:

Intet er vigtigere end at være tilstede der hvor dine kunder er. KlarPris giver dig adgang til mere end 2000 håndværksvirksomheder, der køber materialer hver dag.

Vi blander os ikke i dine kundeforhold eller prissætning, men fokuserer udelukkende på vores fornemmeste opgave: At skabe et overblik i markedet, og formidle kontakten mellem B2B-aktører i byggebranchen.

Er du interesseret i at sælge dine produkter på KlarPris? Så kontakt venligst Simon Uldall, Head of Sales.

Simon Uldall
Head of Sales
Hilti Danmark
”Når vi nu går ind i et tættere samarbejde med KlarPris, er det både for at skabe flere indgange til os, og for gøre det så nemt som muligt at handle. En lang række af vores kunder bruger KlarPris, så vi bliver mere synlige og mere tilgængelige”
VA Gruppen
“Det er vigtigt for os at være der hvor kunderne er, så samarbejdet med KlarPris giver utrolig god mening, og vi glæder os meget til samarbejdet!”
Ecofoss
”Vi har mange innovative produkter, som vi gerne vil have spredt budskabet om. Derfor har vi valgt at indgå aftale med KlarPris. For at synliggøre vores produkter, også som kyndige alternativer til tilsvarende produkter fra kendte A-brands"
Vil du være sælge dine produkter via KlarPris?
Kontakt Simon Uldall, Head of Sales, for mere information.
Kontakt Simon Uldall