Partnerprogram for leverandører

Nå ud til mere end 20.000 brugere

Vi samarbejder med nogle af de førende systemer i branchen, bl.a. Ordrestyring og E-Komplet, samt udvalgte up-and-coming systemer som Jublo der har udviklet unikke løsninger til den visionære og fremtidsorienterede installatør.

Når du er en del af vores Partnerprogram, bliver dine priser og produktinformationer vist og vedligeholdt i disse systemer.

Øg din synlighed med branding pakken
KlarPris Ads & Logo
Match dine produkter mod de varer som kunderne søger efter. Så ser kunderne dine produkter og logo som alternativer, hvilket øger din synlighed.
Aktivitetslister
Aktivitetslisten viser de mest populære varer indenfor dine produktområder. Dermed giver listen et godt indblik i, hvad der rør sig på markedet.
Lead Generering
KlarPris giver dig adgang til mere end 2500 virksomheder, der bruger systemet dagligt. Alle vores kunder får mulighed for at booke møder direkte med dit salgsteam.
Individuelle Priser
Har dine kunder forskellige priser og rabatter? Intet problem! KlarPris sørger for at dine kunders pris- og rabatfiler altid er opdateret.
Egne Varebeskrivelser
Gode produktbeskrivelser og billeder sikrer et godt salg. Derfor kan du uploade beskrivelser og billeder, så dine produkter tager sig godt ud.
Import af eget Varekatalog
Skal det være nemt? Så lav en Excel-fil med dit varekatalog, og import det hele ind i KlarPris. Så kan kunderne se de varer, du har valgt at importere.
Få indblik i kundedata med data pakken
Sortiment
Giv installatørerne mulighed for at vælge dit som deres foretrukne brand. Så bliver dine produkter markeret, så kunderne kan se, at det er dine produkter de skal købe.
Kundedata
Få indblik i det kundedata der vedrører din forretning. Dataet er anonymt, medmindre kunden giver dig lov til at se hans specifikke data.
Business Intelligence
Business Intelligence er et uundværligt værktøj, som giver dig indblik i din markedsandele og udviklingen af denne. Alt kan ses helt ned på varegruppe-niveau.
Udtalelser fra leverandører og grossister
Lemvigh-Müller
"Mange af vores kunder bruger KlarPris, så samarbejdet skaber flere indgange til LM, og gøre det så nemt at handle."
Wexøe
“Lige siden vi teamede op med KlarPris for 2 år siden har vi virkelig haft et godt partnerskab, og vi udvikler det fortsat."
Hilti
“Vi ser det som en selvfølge at samarbejde med KlarPris, idet vi kommer tættere på både nye og eksisterende kunder."
Vil du vide mere?

Kontakt Global Partner Manager Jimmi Berg for mere information.

Kontakt Jimmi Berg