Nye Kunder
Nye kunder kan blive tilbudt en konto når de starter på markedspladsen.
Samme Værdikæde
Du har den samme værdikæde som tidligere.
Adgang til dine data
Vi giver dig adgang til dine data, modsat andre online markedspladser.

I lyset af globalisering og øget digitalisering er intet vigtigere end at være tilstede der hvor kunderne er. Med KlarPris’ markedsplads får du adgang til mere end 1.300 kunder, der køber materialer hver dag. Vi blander os ikke i kundeforhold eller prissætning, men fokuserer udelukkende på vores fornemmeste opgave: At skabe et overblik i markedet, og formidle kontakten mellem B2B-aktører i byggebranchen.

Såfremt du er interesseret i at sælge dine produkter via markedspladsen, kontakt da venligst vores Global Partner Manager, Simon Uldall.

Simon Uldall
Global Partner Manager

Fordele med markedspladsen

Alle kunder på én platform

KlarPris bruges af mere end 1.300 virksomheder på daglig basis. De installatører som ikke allerede har en konto hos dig vil blive tilbudt en når de tilmelder sig, og såfremt de ønsker at få oprettet en konto vil KlarPris videresende leadet til dig. Det er nemt leadgenerering!

Derudover er KlarPris på ingen måde involveret i prissættelse. Du bevarer altid kontrollen over dine priser og rabataftaler.

Adgang til markedsdata

Hver måned vil du modtage en oversigt over de mest fremsøgte produkter på markedspladsen, hvor dine produkter ikke er repræsenteret. Sammen med dette får du en guideline til, hvordan du rapporterer alternativer til disse fremsøgte produkter.

Installatører vil se disse alternativer når de tilføjer et produkt til indkøbskurven.

Kampagneoptimering

Du kan lave kampagner og tilbud på markedspladsen. Når du har opsat en kampagne vil markedspladsen vise dine tilbud hver gang en kunde søger efter et lignende produkt, også selvom de specifikt søger på dine konkurrenters produkter.

 

Udpluk af danske leverandører på markedspladsen

Brødrene A&O Johansen
Leverandør
Lemvigh-Müller
Leverandør
Brødrene Dahl
Leverandør

Vores prisstruktur er lavet, så det giver mening for alle at være med på markedspladsen, stor som lille. Du kan sammensætte dit abonnement med forskellige ydelser så det giver mening for lige netop din virksomhed!

Kvaliteten af de leverandører der findes på KlarPris er yderst vigtigt for at opretholde en værdifuld markedsplads. Derfor foretager vi en grundig screening inden vi indgår aftaler med nye leverandører, og forbeholder os ligeledes retten til at afvise potentielle leverandører, hvis de ikke lever op til vores standard.

Vil du være leverandør på markedspladsen?
Kontakt Simon Uldall, Global Partner Manager, for mere information.
Kontakt Simon Uldall