Elstyrken bruger ikke længere flere forskellige webshops, når de skal handle!

”Søgefunktionen i KlarPris erstatter alle andre webshops!”

Jakob Hansbøl
Ejer af Elstyrken

Udfordring: De skulle tjekke mange webshops, for at finde den bedste pris

”Det var svært at gennemskue, hvor vi skulle handle, så vi brugte alt for meget tid på at shoppe rundt i leverandørers webshops,” fortæller Jakob Hansbøl, som ejer Elstyrken.

 

Løsning: En søgemaskine der kan vise alle leverandørernes produkter

Jakob havde brug for en løsning, der kunne samle leverandørernes webshops, så han ikke skulle hoppe rundt på forskellige sider, hver gang han skulle købe materialer. KlarPris blev valgt, fordi søgefunktionen erstatter de webshops, han normalt brugte.

”Vi finder hurtigt de varer vi skal bruge med KlarPris’ søgefunktion. Det er lige meget om vi skriver varenumre eller tekst ind – og vi får også vist relaterede varer, så vi hurtigt kan købe alle dele til vores projekter,” fortæller Jakob Hansbøl.

 

Resultat: Lavere udgifter på materialer, og mindre tid på at handle

Elstyrken kan tydeligt se, hvordan KlarPris har forbedret deres indkøb. Derfor bliver KlarPris’ søgefunktion brugt hver gang der skal købes materialer.

“Med søgefunktionen har vi optimeret vores indkøb, og det har minimeret vores udgifter på mindre projekter med omkring 10%,” siger Jakob Hansbøl begejstret og fortsætter; ”Og så tager det kun den halve tid at handle end hvad det gjorde tidligere!”

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis