Elstyrken behøver ikke længere at bruge flere forskellige webshops når de skal handle

”Søgefunktionen i KlarPris’ markedsplads erstatter alle andre webshops”

Jakob Hansbøl
Ejer af Elstyrken

Udfordring: Svært at gennemskue hvor der skulle handles.

”Det var svært at gennemskue hvor vi skulle handle, og derfor brugte vi alt for meget tid på at shoppe rundt i de forskellige leverandørers webshops når der skulle købes materialer til projekter,” fortæller Jakob Hansbøl som ejer Elstyrken.

 

Løsning: En søgemaskine der kan vise alle leverandørernes produkter!

Jakob Hansbøl havde brug for en platform der kunne give ham overblik over leverandørernes webshops, så han ikke skulle hoppe rundt på forskellige sider hver gang der skulle købe materialer. Markedspladsen blev valgt, fordi søgefunktionen kunne erstatte alle de webshops hans normalt brugte.

”Med søgefunktionen kan vi hurtigt finde de varer vi skal have, lige meget om vi skriver varenumre eller tekst ind – og vi får også vist relaterede varer, så vi hurtigt kan købe alle dele til vores projekter,” fortæller Jakob Hansbøl.

 

Resultat: Lavere udgifter på materialer, og mindre tid på at handle!

Elstyrken har brugt KlarPris i omkring 1 år, og kan tydeligt se hvordan deres indkøb er forbedret – Især på de mindre projekter. Derfor bliver søgefunktionen nu brugt hver gang der skal købes materialer.

“Med søgefunktionen har vi optimeret vores indkøb, og det har minimeret vores udgifter på mindre projekter med omkring 10%,” siger Jakob Hansbøl begejstret og fortsætter; ”Og så tager det kun den halve tid at handle end hvad det gjorde tidligere!”

 

Om virksomheden

Elstyrken har mange års erfaring med at hjælpe både privatpersoner og erhverv. Virksomheden laver blandt andet renoveringer, ny-installationer og datainstallationer, tyverisikring, videoovervågning og lovpligtige eftersyn heraf samt rådgivning til almindelig services. De 14 medarbejdere har mange års erfaring inden for deres område.

Prøv KlarPris gratis i 14 dage!

KlarPris bruges dagligt af mere end 1400 virksomheder.
Prøv selv platformen og se hvor nemt du kan optimere jeres indkøb!

Prøv det gratis