Finn L. & Davidsen A/S har optimeret sit indkøb med markedspladsens fakturakontrol

”Man kan hurtigt lave sin egen årsløn ved at benytte KlarPris’ fakturakontrol”

Lasse Houengaard
Indehaver af Finn L. & Davidsen A/S

Udfordring

Finn L. & Davidsen A/S plejede at have økonomisystemet C5, hvilket betød at fakturaer blev håndteret og kontrolleret manuelt. I mange tilfælde var der fejl i fakturaerne, hvilket betød at ekstra tid skulle bruges på at kontakte leverandører og rette fejl. Ofte var fejlene opstået fordi en given vare på bestillingstidspunktet ikke var på lager, og dermed blev en skaffevare. Det forhøjede også prisen på varen.

 

Løsning

Lasse Hougaard valgte KlarPris’ markedsplads, da den tog hånd om mange af de indkøbsaspekter han gerne ville have optimeret. Alle virksomhedens fakturaer bliver nu læst, holdt op mod leverandøraftalerne og kontrolleret. Hvis der findes en fejl, kan Lasse Houengaard med et enkelt klik hente rapporten med alle detaljer, og sende den videre til leverandøren.

”Det har været meget nemt at indføre KlarPris’ fakturakontrol. Hvis man kender Excel, så er det lige til at sætte i gang”, fortæller Lasse Houengaard.

 

Resultat

Med markedspladsens fakturakontrol har Finn L. & Davidsen A/S optimeret sit indkøb og fået større udbytte af de 30 millioner kroner de årligt bruger på materialeindkøb. Desuden fortæller Lasse Houengaard, at fakturakontrollen er så enkel, at arbejdet let kan overlades til en bogholder.

 

Opsummering

Finn L. & Davidsen A/S plejede at bruge mange ressourcer på at håndtere og kontrollere sine fakturaer. Det var ineffektivt, og Indehaver Lasse Houengaard valgte derfor at skifte den tidligere fakturaadministration ud med KlarPris’ fakturakontrol. Nu håndteres og tjekkes alle deres fakturaer automatisk, hvilket har frigivet både tid og ressourcer.

 

Om virksomheden

Finn L. & Davidsen A/S er en moderne og højteknologisk el- og VVS-virksomhed som primært fokuserer på større byggesager, ejendomsistandsættelse og –vedligehold. Virksomheden beskæftiger 130 medarbejdere fordelt på el, VVS og forsikringssager og er repræsenteret i 4 lokalafdelinger fordelt I København og på Sjælland.

KlarPris bruges af mere end 1.300 virksomheder som jer.
Prøv det gratis i 14 dage.

Bruger du allerede KlarPris? Så login.

Prøv det gratis