Finn L. & Davidsen A/S har optimeret sit indkøb med markedspladsens fakturakontrol

”Man kan hurtigt lave sin egen årsløn ved at benytte KlarPris’ fakturakontrol”

Lasse Houengaard
Indehaver af Finn L. & Davidsen A/S

Udfordring: Fejl i leverandørernes fakturaer. 

Finn L. & Davidsen A/S plejede at have økonomisystemet C5, hvilket betød at fakturaer blev håndteret og kontrolleret manuelt. I mange tilfælde var der fejl i fakturaerne, hvilket betød at ekstra tid skulle bruges på at kontakte leverandører og rette fejl. Ofte var fejlene opstået fordi en given vare på bestillingstidspunktet ikke var på lager, og dermed blev en skaffevare. Det forhøjede også prisen på varen.

 

Løsning: Automatisk fakturakontrol der tjekker alle fakturaer!

Lasse Hougaard valgte KlarPris’ markedsplads, da den tog hånd om mange af de indkøbsaspekter han gerne ville have optimeret. Alle virksomhedens fakturaer bliver nu læst, holdt op mod leverandøraftalerne og kontrolleret. Hvis der findes en fejl, kan Lasse Houengaard med et enkelt klik hente rapporten med alle detaljer, og sende den videre til leverandøren.

”Det har været meget nemt at indføre KlarPris’ fakturakontrol. Hvis man kender Excel, så er det lige til at sætte i gang”, fortæller Lasse Houengaard.

 

Resultat: Enkel fakturakontrol der kan administreres af 1 person.

Med markedspladsens fakturakontrol har Finn L. & Davidsen A/S optimeret sit indkøb og fået større udbytte af de 30 millioner kroner de årligt bruger på materialeindkøb. Desuden fortæller Lasse Houengaard, at fakturakontrollen er så enkel, at arbejdet let kan overlades til en bogholder.

 

Om virksomheden

Finn L. & Davidsen A/S er en moderne og højteknologisk el- og VVS-virksomhed som primært fokuserer på større byggesager, ejendomsistandsættelse og –vedligehold. Virksomheden beskæftiger 130 medarbejdere fordelt på el, VVS og forsikringssager og er repræsenteret i 4 lokalafdelinger fordelt I København og på Sjælland.

Prøv KlarPris gratis i 14 dage!

KlarPris bruges dagligt af mere end 1400 virksomheder.
Prøv selv platformen og se hvor nemt du kan optimere jeres indkøb!

Prøv det gratis