Nordjysk VVS Sæby har tydeligt forbedret sit indkøb med markedspladsen

“Platformen viser mig hvordan jeg kan splitte købet på flere leverandører for at optimere, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang”

Tom Møller
Indehaver af Nordjysk VVS Sæby

Udfordring: Besværligt og tidskrævende at finde de bedste priser.

Tidligere skulle Tom Møller manuelt ind på hver leverandørs hjemmeside og tjekke prisen på samtlige af de materialer der skulle indkøbes til et projekt. Det var tidskrævende og besværligt, og i travle perioder var der ikke tid til det. Derfor endte det ofte med, at der blev købt ind hos en tilfældig leverandør uden at kigge nærmere på, om købet kunne gøre bedre et andet sted.

 

Løsning: Overblik over leverandører og priser på én platform.

Tom Møller valgte KlarPris’ markedsplads til at løse problemerne, især fordi den giver ham et overblik over leverandørernes netto-priser. Når han logger ind på markedspladsen og søger efter de varer han mangler, viser platformen ham automatisk hvor hver varer kan købes bedst muligt. Med et enkelt klik købes alle materialerne via markedspladsen, og så er Tom Møller videre i dagens program.

 

Resultat: Forbedret indkøb!

Tom Møller bruger nu KlarPris’ markedsplads hver gang han køber materialer. Han fortæller, at virksomhedens indkøb er tydeligt forbedret, og forklarer:

”Platformen viser mig hvordan jeg kan splitte købes på flere leverandører for at optimere, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang. Men udover det så har jeg også sparet en masse kostbar tid.”

 

Om virksomheden

Siden 1972 har Nordjysk VVS Sæby været en lokal samarbejdspartner når det handler om VVS, blikkenslager- og smedearbejde samt liftudlejning. Med 9 ansatte tilbyder virksomheden både services for det private og erhverv, og uanset opgavens omfang og kompleksitet er løsninger er altid gennemtænkte.

Prøv KlarPris gratis i 14 dage!

KlarPris bruges dagligt af mere end 1400 virksomheder.
Prøv selv platformen og se hvor nemt du kan optimere jeres indkøb!

Prøv det gratis