Nordjysk VVS Sæby har forbedret sit indkøb med KlarPris' markedsplads!

“Markedspladsen viser mig hvordan jeg kan splitte købet på flere leverandører for at optimere, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang!”

Tom Møller
Indehaver af Nordjysk VVS Sæby

Udfordring: Besværligt at finde de bedste priser

Tom fra Nordjysk VVS Sæby skulle tidligere ind på hver leverandørs hjemmeside, og tjekke prisen på samtlige materialer, der skulle købes. Det var tidskrævende og besværligt, og i travle perioder var der ikke tid til det. Derfor blev der ofte købt ind hos en tilfældig leverandør.

 

Løsning: Overblik over leverandører og priser på én platform

Tom valgte KlarPris’ markedsplads til at løse problemerne, fordi den giver ham et overblik over varer og nettopriser hos alle leverandørerne. Når han handler via markedspladsen, kan han med det samme se, hvor han får den bedste pris for hver vare. Med et enkelt klik køber han varerne, og så er han videre i dagens program.

 

Resultat: Forbedret indkøb

I dag bruger Tom markedspladsen, hver gang han køber varer. Han fortæller, at virksomhedens indkøb er forbedret markant, og forklarer:

”Markedspladsen viser mig, hvor jeg skal købe mine varer, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang. Og så sparer jeg også en masse kostbar tid.”

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris gratis i 14 dage!

KlarPris bruges dagligt af mere end 1400 virksomheder.
Prøv selv markedspladsen, og se hvor nemt du kan optimere indkøbet!

Prøv det gratis