Nordjysk VVS Sæby har tydeligt forbedret sit indkøb med markedspladsen

“Platformen viser mig hvordan jeg kan splitte købet på flere leverandører for at optimere, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang”

Tom Møller
Indehaver af Nordjysk VVS Sæby

Udfordring

Tidligere skulle Tom Møller manuelt ind på hver leverandørs hjemmeside og tjekke prisen på samtlige af de materialer der skulle indkøbes til et projekt. Det var tidskrævende og besværligt, og i travle perioder var der ikke tid til det. Derfor endte det ofte med, at der blev købt ind hos en tilfældig leverandør uden at kigge nærmere på, om købet kunne gøre bedre et andet sted.

 

Løsning

Tom Møller valgte KlarPris’ markedsplads til at løse problemerne, især fordi den giver ham et overblik over leverandørernes netto-priser. Når han logger ind på markedspladsen og søger efter de varer han mangler, viser platformen ham automatisk hvor hver varer kan købes bedst muligt. Med et enkelt klik købes alle materialerne via markedspladsen, og så er Tom Møller videre i dagens program.

 

Resultat

Tom Møller bruger nu KlarPris’ markedsplads hver gang han køber materialer. Han fortæller, at virksomhedens indkøb er tydeligt forbedret, og forklarer:

”Platformen viser mig hvordan jeg kan splitte købes på flere leverandører for at optimere, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang. Men udover det så har jeg også sparet en masse kostbar tid.”

 

Opsummering

Travlhed gjorde det svært for Tom Møller at afsætte tid til at optimere virksomhedens indkøb. Det betød at der ofte blev købt varer hos en tilfældig leverandør, men efter skiftet til KlarPris’ markedsplads har virksomheden forbedret deres indkøb, og samtidig sparer de tid hver dag.

 

Om virksomheden

Siden 1972 har Nordjysk VVS Sæby været en lokal samarbejdspartner når det handler om VVS, blikkenslager- og smedearbejde samt liftudlejning. Med 9 ansatte tilbyder virksomheden både services for det private og erhverv, og uanset opgavens omfang og kompleksitet er løsninger er altid gennemtænkte.

KlarPris bruges af mere end 1.300 virksomheder som jer.
Prøv det gratis i 14 dage.

Bruger du allerede KlarPris? Så login.

Prøv det gratis