Nordjysk VVS Sæby har forbedret sit indkøb med KlarPris!

“Indkøbsplatform viser mig hvordan jeg kan splitte købet på flere leverandører for at optimere, og derfor laver jeg det bedste køb hver gang!”

Tom Møller
Indehaver af Nordjysk VVS Sæby

Udfordring: Besværligt at finde de bedste priser

Tom fra Nordjysk VVS Sæby skulle tidligere ind på hver leverandørs hjemmeside, og tjekke prisen på samtlige materialer, der skulle købes. Det var tidskrævende og besværligt, og i travle perioder var der ikke tid til det. Derfor blev der ofte købt ind hos en tilfældig leverandør.

 

Løsning: Overblik over leverandører og priser på én platform

Tom valgte KlarPris til at løse problemerne, fordi platformen giver ham et overblik over varer og nettopriser hos alle leverandørerne. Når han bruger platformen, kan han med det samme se, hvor han får den bedste pris for hver vare. Med et enkelt klik køber han varerne, og så er han videre i dagens program.

 

Resultat: Forbedret indkøb

I dag bruger Tom platformen hver gang han køber varer. Han fortæller, at virksomhedens indkøb er forbedret markant, og forklarer:

”Platformen viser mig, hvor jeg skal købe mine varer, og derfor får jeg lavet det bedste køb hver gang. Og så sparer jeg også en masse kostbar tid.”

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis