Urhøj VVS ApS handler hos flere leverandører end før, og får bedre priser!

”De relaterede varer er en kæmpe hjælp. Hvis jeg f.eks. skal bruge en radiator, så foreslår KlarPris ventil, føler osv. – det er virkelig nemt!”

Jo Pedersen
Koordinator hos Urhøj ApS.

Problem: Handlede det samme sted hver gang

Tidligere brugte Jo meget tid på at købe varer. Der skulle indhentes priser, nettopriserne skulle udregnes og sammenlignes, og så skulle der bestilles varer. Det tog for lang tid, så hun endte tit med at handle hos den leverandør, som havde den nemmeste webshop.

 

Løsning: En samlet løsning til indkøb

I dag bruger Jo KlarPris hver gang hun skal købe varer.

”Jeg opretter et tilbud i Ordrestyring.dk, og sender det over til KlarPris. Her kan jeg se, hvilken leverandør der giver mig den bedste pris på hver vare. Og de relaterede varer er en kæmpe hjælp. Hvis jeg f.eks. skal bruge en radiator, så foreslårplatformen ventil, føler osv. – det er virkelig nemt!”

 

Platformens faktura-analyse er desuden en af de helt store favoritter, for som Jo forklarer:

”Faktura-analysen finder næsten dagligt fejl på mine fakturaer, som jeg ellers ikke ville have opdaget. Alene på faktura-analysen er pengene tjent hjem!”

 

Resultat: Handler flere steder, og får bedre priser

I dag handler Jo hos flere forskellige leverandører, og hun bruger endda mindre tid på sit indkøb end før. KlarPris har nemlig gjort det nemt for Jo at sammenligne priser, så hun altid laver det bedste køb. Det er indkøb gjort nemt!

 

Se videoen: Sådan fungerer KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis