FM Mattsson Mora Damixa får egen “shop” i KlarPris

24.11.2020

Damixa, FM Mattsson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder.

Koncernen har netop indgået et samarbejde med KlarPris, som bl.a. betyder at de får egen shop i KlarPris. Det betyder, at vores kunder kan filtere deres søgning, og udelukkende se produkter fra Mora, Damixa og FM Mattsson når de skal købe varer via KlarPris. Selve ordren sendes naturligvis stadig til grossisten, da KlarPris ikke har noget at gøre med direkte køb og salg af varer.

 

“Vi forventer meget af det nye samarbejde med KlarPris på vores tre brands Damixa, FM Mattsson og Mora, og vi tror på, at vi via synlighed og gennemsigtighed kan yde en endnu bedre service til installatørerne. Desuden er det vigtigt for os, at være tilstede, der hvor vores kunder handler, og sikre dem alle de vigtige informationer, så de kan optimere deres indkøb mest muligt.” – Anna Trojel, Brand & Marketing Manager hos FM Mattsson Mora Damixa.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbssystemet. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo