GN Belysning og KlarPris styrker samarbejdet!

27.06.2019

Nu kan du finde 4000+ varer fra GN Belysning i KlarPris. 

GN Belysning har solgt produkter via KlarPris længe, men nu har de valgt at styrke samarbejdet, og integrere hele deres produktsortiment i KlarPris. Det betyder at KlarPris-kunder får en klar oversigt over GN Belysnings 4.000+ lagerførte varer, når de handler via KlarPris.

Med det store udvalg og skarpe priser er virksomheden en leverandør som alle bør have slået til, hvis de køber belysningsprodukter! Du kan læse mere om GN Belysning her.

 

“Vi er glade for at være en del af KlarPris Partnerprogram. Vi vil gerne være der hvor kunderne er, og samtidig kan vi følge med i, hvilke produkter vores kunder efterspørger. Det gør det nemmere at udvikle nye produkter” – Jørn Falck, Direktør og ejer af GN Belysning A/S.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo