Ideal Standard/Børma starter samarbejde med KlarPris

22.09.2020

Samarbejdet betyder blandt andet, at Ideal Standard og Børma får egen “shop” i KlarPris, hvor kunderne kan søge blandt alle virksomhedens varer, uden at blive forstyrret af andre brands, men hvor selve købet stadig bliver sendt til kundens grossist eller leverandør.

Ideal Standard og Børma leverer produkter af højeste kvalitet i et smukt og tidssvarende design, som har rødder i dansk designtradition. Læs mere om Ideal Standard og Børma her.

 

“KlarPris giver mulighed for opdaterede data i en struktureret og overbliksvenlig form. Det giver os et godt indblik i varesortiment, set fra installatørens vinkel,  hvilket vi kan bruge i det daglige salgsarbejde.” – Sune Jørgensen, Country Manager hos Ideal Standard Scandinavia (Børma).

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbssystemet. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo