Pettinaroli indgår aftale med KlarPris!

18.01.2019

Pettinarolis produkter vil fremover være endnu lettere at finde i KlarPris!

Pettinaroli har netop indgået aftale med KlarPris, hvilket blandt andet betyder at KlarPris’ kunder fremover vil få endnu nemmere ved at finde og købe Pettinarolis produkter. Samtidig får Pettinaroli en række fordele som officiel samarbejdspartner med KlarPris, som vil hjælpe med at cementere deres position i Danmark.

Pettinaroli er blandt verdens førende leverandører af enkeltkomponenter, komplette systemer og komfortløsninger til VVS-branchen. Virksomheden startede i 1976 som en familievirksomhed, og blev i 2000 del af Fratelli Pettinaroli SpA. Fra lageret i Middelfart leverer virksomheden til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. Læs mere om Pettinaroli her!

 

”Vi arbejder hver dag intenst på at skabe løsninger i den allerbedste kvalitet til alle i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år, og med vores deltagelse i KlarPris forventer vi langt mere synlighed i markedet, med fokus på kvalitet, service og let tilgængelighed”
– Einar Leo Ottosen, Salgschef hos Pettinaroli.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo