Stifter af Ordrestyring.dk bliver adm. direktør i KlarPris’ søstervirksomhed Jublo

26.03.2018

Stifter og ejer af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, har købt sig ind i KlarPris’ søstervirksomhed Jublo, der automatiserer kommunikationen mellem kunder og håndværkere. Tiltaget sker som led i en klar vækststrategi, og Carsten S. Rasmussen bliver derfor ny adm. direktør.

 

“Carsten S. Rasmussen har på imponerende vis ført Ordrestyring.dk frem til Danmarks førende, webbaserede timesagsstyrings-program. Han har derfor et indgående kendskab til branchen og hvordan man udvikler og driver en mindre vækstvirksomhed som Jublo, der er tæt forbundet med timesagsstyrings-programmer”, siger den ene af de to stiftere, Jens Davidsen.

 

Jublo er en online platform, der håndterer al kommunikation mellem håndværkere og kunder, herunder forespørgsler, tilbud, bookinger af håndværkere mm. Jublo er udviklet til at smelte sammen med virksomhedernes timesagsstyrings-programmer som bl.a. Minuba og Ordrestyring.dk.

 

500 virksomheder i 2018

Den nye medejer og adm. direktør Carsten Rasmussen ser derfor et kæmpe potentiale i en online platform som Jublo – og ambitionerne er tårnhøje. Han forventer i løbet af det kommende år, at der er koblet ca. 500 virksomheder på.

 

“Med de webbaserede timesagsstyrings-programmers indtog har håndværkerne formået at automatisere og effektivisere hele forretningsgangen. Med Jublo løfter vi med simple, digitale værktøjer virksomhederne til næste fase og kobler hele kundekommunikationen på, så håndværkerne nu også professionaliserer og automatiserer hele kundetilgangen,” forklarer Carsten S. Rasmussen.

 

Han peger bl.a. på, at det i fremtiden bliver mere og mere essentielt for håndværkerne at fremstå professionelt i dialogen med kunderne – kunderne kræver det simpelthen. Samtidig er det med til at effektivisere arbejdsgange og forhindre tidskrævende og omkostningstunge uenigheder i forbindelse med udførte projekter.

Væksten skal i første omgang komme fra el- og VVS-installatører, da de i forvejen udgør langt størstedelen af brugerne af ordrestyringsprogrammer.

 

Branchen skriger på bedre kommunikation

Med opbygningen af Ordrestyring.dk siden 2011 har Carsten Rasmussen haft en tæt dialogmed håndværksmestre, og han har derfor et helt unikt kendskab til deres hverdag. Det er den tætte dialog, der i dag giver sig udslag i, at han tror så meget på Jublo.

 

“Håndværkerne er godt klar over, at det halter med kommunikationen. De ved godt, at ved at effektivisere og automatisere kommunikationen med kunderne, så kan de bl.a. spare rigtig meget tid, undgå en masse uoverensstemmelser og derved få flere tilfredse kunder. Derfor er jeg ret optimistisk,” siger Carsten S. Rasmussen.

 

For Carsten Rasmussen handler skiftet fra Ordrestyring til Jublo også om, at han ser sin helt klare styrke i de små virksomheder, hvor han kan arbejde målrettet med at skalere og vækste virksomheden. Carsten Rasmussen forstætter som bestyrelsesformand i sin virksomhed Ordrestyring.dk, der også har et tæt partnerskab med Jublo.

 

Jublo blev grundlagt i 2016 af Jens Davidsen og Morten Riber Paarup, som ligeledes er grundlæggerne bag KlarPris. Hvis du gerne vil forbedre kommunikationen med dine kunder, så læs mere om Jublo her.