Installatør: Beregner

Få overblik KlarCalc’s muligheder, og hjælp til hvordan du i dit daglige arbejde, nemt benytter beregnerens mange smarte muligheder. Du vil blive i stand til at lave præcise tilbud på den halve tid, på både store og små opgaver. Uanset om du er el-beregner, overmontør eller tilbudschef vil du opdage, hvordan KlarCalc kan spare dig for administrativt arbejde og gør dig i stand til,  uden ekstra arbejde at lave konkurrencedygtige tilbud til dine kunder. Samtidig undgår du at lave fejl i beregninger.

Har du brug for rådgivning?

Vi tilbyder en række serviceydelser for at give dig den nødvendige hjælp og vejledning undervejs.

NYHED! Banebrydende udbudsmodul

I bygge- og renoveringsbranchen, hvor tidsfrister og budgetter regerer, introducerer KlarPris en banebrydende nyhed med formålet om at revolutionere indkøbsprocessen for virksomhedernes mange projekter, såsom skolerenoveringer. Med lanceringen af det nye udbudsmodul tager KlarPris et skridt fremad for at imødekomme de skiftende behov i branchen, hvor effektivitet og økonomisk ansvarlighed er i fokus. Udfordringerne ved […]

Læs mere
Indkøbsstrategien i en krisetid

EL- og VVS-branchen oplever økonomisk turbulens med en stigende bølge af konkurser og skuffende resultater fra flere af branchens spillere. Derfor bliver virksomhedernes evne til at tilpasse sig, og finde innovative løsninger, afgørende for overlevelse. Med stramme budgetter, og presserende behov for effektivitet, er det vigtigere end nogensinde at sikre, at hvert eneste indkøb tæller. […]

Læs mere
KlarPris fejrer 10-års jubilæum med handelsrekord via platformen

KlarPris, en digital handelsplatform for installatører, leverandører og producenter inden for byggebranchen, kan i oktober fejre sit 10-års jubilæum med en rekordhøj omsætning på handelsplatformen. Flere end 20.000 brugere fordelt på flere end 3.500 virksomheder inden for el, vvs, ventilation, køl, alarm, sikring og AV-IT i Norden, Tyskland og Østrig benytter i dag KlarPris som […]

Læs mere
Nyt samarbejde: TS-gruppen vælger KlarPris som indkøbs- og dataværktøj til alle medlemmer

Da TS-gruppen gik på jagt efter en leverandør, som kunne understøtte deres samlede indkøb, var det med et klart fokus: Der var behov for et bedre indblik i gruppens indkøbsdata, så de sammen kunne stå endnu stærkere. Gruppen har nu indgået et samarbejde med KlarPris, som både gavner hvert medlem og selve kæden.

Læs mere
Nyt samarbejde: Elfam vælger KlarPris som indkøbssystem.

Elfam har været på udkig efter et professionelt indkøbssystem til deres 41 medlemmer. Beslutningen er nu truffet, og kæden har valgt KlarPris. Det betyder blandt andet at kæden får dataindsigt på tværs af alle dens medlemmer, som skal hjælpe med at optimere indkøb og aftaler.

Læs mere
Nyt samarbejde: Kemp & Lauritzen vælger KlarPris som indkøbssystem.

Kemp & Lauritzen har ønsket et standardsystem der kan løfte koncernens indkøb på tværs af afdelinger. Beslutningen er nu truffet, og KlarPris er valgt som indkøbssystem. Det betyder, at KlarPris fremadrettet skal anvendes af koncernens 2.500 brugere.

Læs mere
KlarPris stormer fremad: Køber det topmoderne kalkulationssystem EverCalc

Opkøbet af EverCalc skal hjælpe installatører med at drive en effektiv og profitabel forretning, da forretningsprocesser samles i ét system. Målet er at frigive tid og ressourcer i branchen ved at forbinde de mest værdiskabende systemer som installatøren bruger.

Læs mere
Ahlsell Ref: “Samarbejdet øger eksponeringen af vores køleprodukter”

Øget digital eksponering Det bliver svære og svære at trænge igennem støjen af reklamer, og være tilgængelig for kunden i det øjeblik han er klar til at købe. Netop derfor har Ahlsell Danmarks køledivision (også kendt som Ahlsell Ref) startet et samarbejde med KlarPris.

Læs mere
E-Komplet og KlarPris forenkler forretningsprocesser for installatører med nyt, strategisk samarbejde!

E-Komplet og KlarPris har indgået aftale om et strategisk samarbejde, som vil forenkle og forbedre installatørernes forretningsprocesser, da funktioner fra KlarPris bliver integreret i E-Komplet.

Læs mere
Alumeco: “Samarbejdet kan bidrage til at forenkle købsprocessen hos kunden”

Ønsket om data Indblik i kunders indkøbsvaner og købsadfærd er højt på ønskelisten for de fleste. Det kræver dog en enorm mængde data, og software til at analysere og opstille data på en brugervenlig måde.

Læs mere
Oras: “KlarPris var en oplagt beslutning for os!”

Marketingsstrategi der bygger på reel indsigt 2020 stod i digitaliseringens tegn. Både for installatører, men også for grossister, leverandører og producenter. Der har aldrig været et større ønske om at få indsigt i kundernes adfærd, præferencer og handelsmønstre, hvilket er en af grundene til, at Oras har valgt KlarPris som en del af deres marketingsstrategi […]

Læs mere
Er du klar til at digitalisere forretningen? Sådan får du medarbejderne med

I 2020 begyndte vi for alvor at digitalisere vores hverdage. 2021 kommer til gengæld til at handle om, hvordan du får implementeret dine digitale løsninger i hele forretningen, så det bliver en succes. Her er 4 punkter som du skal være særligt opmærksom på og overveje ifm. digitaliseringen:

Læs mere
Thürmer Tools starter samarbejde med KlarPris!

Thürmer Tools er en 140 år gammel virksomhed, der trods den høje alder er dybt fokuseret på altid at lagerføre og producere den allerhøjeste kvalitet. Service er kernen i deres forretning – ja, faktisk er deres mission at have Europas bedste kvalitet, de gladeste kunder, og forhandlere som elsker at handle med dem.

Læs mere
Jens A. udvider samarbejdet med KlarPris!

Jens A. er en erfaren fuldsortiments el-grossist, som servicerer el-installatører og industri på det professionelle marked. Virksomheden er især stærk på automationsprodukter, belysninger og øvrigt materiel til el-installationsbranchen.

Læs mere
Nu kan du købe varer fra VA-Gruppen via KlarPris!

VA-Gruppen A/S er en del af Scanpipe-koncernen, og derfor én af Danmarks største grossister med speciale i VA. De forhandler alt indenfor kloak, afløb, vandforsyning og fører også Scanpipes produkter.

Læs mere
Skal du have overblik over årets indkøb? Så er der godt nyt!

Slutningen af året nærmer sig, og det samme gør den årlige status over materialeudgifter. For mange er det lig med timer på kontoret hvor projekter, fakturaer, kreditnotaer osv. skal gennemgås og afstemmes.

Læs mere
FM Mattsson Mora Damixa får egen “shop” i KlarPris

Damixa, FM Mattsson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder.

Læs mere
Kapitalfonden Adelis køber KlarPris og sætter turbo på digitaliseringen af byggebranchens indkøb

Kapitalfonden Adelis køber indkøbssystemet KlarPris. Det nye ejerskab vil for alvor tage KlarPris til det næste niveau, og skabe fundamentet for i endnu højere grad at kunne servicere aktørerne i den danske byggebranche.

Læs mere
Nyhed: Direkte Bestilling samler hele indkøbsprocessen i KlarPris!

Nu skal du ikke længere over på grossistens webshop for at afslutte din ordre. Med vores nye funktion “Direkte Bestilling” kan du afslutte din ordre i KlarPris

Læs mere
Roth starter samarbejde med KlarPris

Samarbejdet betyder bl.a., at vores kunder fremover kan finde Roths produkter i en selvstændig “shop” i KlarPris, hvor de kan søge mellem alle varerne, uden at blive forstyrret af andre brands. Bestillingen af Roth-varer sendes til den valgte grossist, som står for levering af varen.

Læs mere
Ideal Standard/Børma starter samarbejde med KlarPris

Samarbejdet betyder blandt andet, at Ideal Standard og Børma får egen “shop” i KlarPris, hvor kunderne kan søge blandt alle virksomhedens varer, uden at blive forstyrret af andre brands, men hvor selve købet stadig bliver sendt til kundens grossist eller leverandør.

Læs mere
Wexøe oplever 56% vækst gennem KlarPris!

Dybdegående arbejde med big-data og indkøbsadfærd Wexøe har været med i vores partnerprogram de sidste 2 år, og løbende oplevet en stigning i salget af varer via KlarPris. Som partner modtager de blandt andet big-data om kundernes indkøbsadfærd, som de kan bruge til at optimere salget. Og det har de i den grad gjort!

Læs mere
Hansgrohe starter samarbejde med KlarPris

Hansgrohe får egen shop i KlarPris Hansgrohe har næppe brug for en introduktion. Som en af de mest fremtrædende aktører i sanitetsbranchen er de anvendt og anerkendt i hele verden, og deres produkter er lig med kvalitet og skarpt design.

Læs mere
Online møder hitter blandt håndværkere!

Vi satte os med Rasmus fra Dalmose El-Service for at høre, hvordan online møder har været for ham. Corona-krisen har sat sine tydelige spor, siden Danmark lukkede ned midt i marts. Men midt i alle ændringerne kan der ske noget positivt.

Læs mere
Nu kan du købe varer fra Heat Supply via KlarPris!

Heat Supply handler med reservedele til de førende mærker Vaillant og Bosch. Virksomheden er kendt for deres indgående kendskab til reservedele, deres høje serviceniveau og naturligvis de skarpe priser de tilbyder kunderne.

Læs mere
Køb IT- og AV-udstyr til engrospriser!

Vil du opgradere (hjemme)kontoret eller have en ny iPhone? Vores nye IT- og AV-leverandører sælger et bredt sortiment gennem KlarPris, så du kan købe alt det du mangler til kontoret, til hjemmet, til firmagaver eller til dine svende. Og alt er til engrospriser!

Læs mere
Hvad har vi lært af Corona-krisen?

Kan man vende Corona-krisen til noget positivt? Vi er i Corona-krisens uge 8, og vores dagligdag er stadig vendt op og ned. Mange arbejder hjemmefra, og må ikke se familie, venner og kollegaer i samme omfang som før. Men kan man vende krisen til noget positivt?

Læs mere
Nu viser KlarPris lagerstatus på alle varer i din indkøbskurv!

Som noget helt nyt er det muligt at se en vares lagerstatus hos alle leverandører, når varen er lagt i indkøbskurven.

Læs mere
Genvex sælger nu produkter via KlarPris

Genvex er specialiseret i ventilation og ventilationsanlæg, og har leveret ventilationsanlæg i mere end 50 år. Virksomheden arbejder med de nyeste teknologier på markedet, og med deres kvalitet- og miljøcertificeringer er med til at fremme bæredygtigt byggeri.

Læs mere
IT- og AV-udstyr fra ALSO er nu tilgængeligt via KlarPris!

ALSO sælger nu varer via KlarPris! ALSO forhandler IT- og AV-udstyr fra mere end 500 producenter, og er en af Europas førende leverandører af AV-udstyr.

Læs mere
Convena Distribution, Nordens største udbyder af kabler, sælger nu gennem KlarPris

Convena Distribution er Nordens største udbyder af kabler med flere end 20.000 forskellige kabler på lager. De pakker og leverer inden for 24 timer, og med 30 års erfaring er de eksperter inden for stikdåser/el-paneler, power- og netværkskabler.

Læs mere
Bestilling af varer i KlarPris: Her er dine muligheder

Når du køber varer via KlarPris, kan du bestille dem på to forskellige måder. Dem gennemgår vi her:

Læs mere
WATTS Nordic, herunder SOCLA – A WATTS Brand, indgår samarbejde med KlarPris

WATTS Nordic er kendt for et stort produktsortiment indenfor varme og vand installationer. WATTS Industries Nordic markedsfører bl.a. gulvvarme, butterflyventiler, kontra- og TBS-ventiler, rørsystemer og meget mere.

Læs mere
Kloakgods.dk sælger nu produkter via KlarPris!

Installatører og håndværkere kan nu købe VA-materialer via KlarPris. Kloakgods.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvarer til lave priser. Blandt det faste produktsortiment er varer til kloakering, afvanding, spildevandsbehandling, regnvandshåndtering, drænrør og diverse støbejernsgods.

Læs mere
Ny shop-i-shop gør det nemmere at købe specifikke mærkevarer via KlarPris

Vi har netop lanceret en “shop-i-shop”, så du kan vælge kun at se varer fra den producent du ønsker. Funktionen vil især komme dig til gode, hvis du foretrækker at købe en specifik producents varer.

Læs mere
Følg din KlarPris omsætning LIVE med det nye Business Intelligence til partnere!

Med Business Intelligence kan du se jeres omsætning og markedsandel via KlarPris, og hvordan KPI’erne udvikler sig. Der findes to versioner af Business Intelligence: Basis-versionen som viser omsætning og ordre, og Business Intelligence+ som giver et endnu dybere indblik i jeres handel.

Læs mere
Waterless Scandinavia starter samarbejde med KlarPris

Waterless Scandinavia får synliggjort sine produkter på markedspladsen! Waterless Scandinavia var det første firma i Danmark til at markedsføre vandfri urinaler. Virksomheden har været etableret på det danske marked siden 1997, og har egen salgs- og serviceorganisation i Sønderborg.

Læs mere
Nu kan du købe AV-udstyr fra Imago Sonas via KlarPris!

Imago Sonas forhandler en række kendte AV-mærker, og er kendt for kompromisløs service, leveringsdygtighed og hands-on viden. Virksomheden har blandt andet leveret løsninger til Københavns Lufthavn og Mosegaard Museum, og sælger følgende mærker: Atlona, Origin Acoustics, Chief, Projecta, SCP, Sharp Pro Display og Vivitek.

Læs mere
Hudevad og Stelrad starter samarbejde med KlarPris!

Produkter fra Hudevad og Stelrad bliver endnu nemmere at finde i KlarPris! Fremover bliver varer fra begge brands vist med logo. Når du bestiller varerne via KlarPris, vil ordren naturligvis stadig gå til den grossist/leverandør, du vælger at handle hos.

Læs mere
Nu kan du købe IT-udstyr fra DCS via KlarPris!

DCS en af Danmarks største privatejede IT-virksomheder, med mere end 250.000 IT-produkter til konkurrencedygtige priser. Virksomheden er kendt for sine billige priser, det stærke IT-sortiment, samt hurtig og sikker levering!

Læs mere
Nu kan du købe hvidevarer fra Simtra via KlarPris!

Hvidevarer fra Simtra kan nu købes via markedspladsen! Simtra blev grundlagt med en rebelsk ånd, og en ambition om at tilbyde hvidevarer af høj kvalitet til lave priser. Virksomheden har et bredt udvalg af de mest populære hvidevarer til køkkenet til meget konkurrencedygtige priser!

Læs mere
Mads Madsen VVS Engros A/S sælger nu varer via KlarPris!

Mads Madsen VVS Engros A/S er en traditionel engrosvirksomhed, hvis viden og serviceniveau er på fuldt niveau med de store engrosvirksomheder. Virksomheden har 16.000 varenumre på lager inden for VVS, VA, værktøj og beklædning – og der kommer nye produkter til hver dag.

Læs mere
Nu kan du finde nyheder fra Malmbergs på KlarPris’ markedsplads!

3 nye produktområder fra Malmbergs kan fra dags dato købes via KlarPris! Med 32 butikker i norden er Malmbergs et førende handelshus på det nordiske el-marked. Virksomhedens produktsortiment kendetegnes ved funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet til den rigtige pris.

Læs mere
Din indkøbskurv kan noget nyt!

Nu kan du vælge, om du vil købe alle dine varer på én gang, eller kun de varer, som skal købes hos en bestemt leverandør! Tidligere har du skulle bestille alt på én gang, eller vente med at bestille dine varer. Det har vi lavet om på, så du får mere fleksibilitet, når du køber dine varer.

Læs mere
Vil du optimere din bundlinje? Det er nemmere end du tror!

Mange opgaver, og en indtjening og bundlinje der ikke afspejler det. Det går godt for din forretning. Der kommer løbende opgaver ind. Faktisk så mange opgaver, at du ikke kan nå dem alle sammen. Men indtjeningen og bundlinjen følger ikke med mængden af opgaver. Lyder det bekendt?

Læs mere
YellowTec begynder at sælge produkter via KlarPris!

Nu kan du købe solcellepaneler, solcelleteglsten og lignende via KlarPris. YellowTec er på en mission for at forbedre klimaet og fremme bæredygtig energi. Virksomheden har mange års erfaring med alternative energiløsninger, og derfor kan du være sikker på at få kvalificeret og kompetent rådgivning når du køber produkter fra YellowTec.

Læs mere
Winther Engros begynder at sælge sine produkter via KlarPris!

Vi har indgået et samarbejde med Winther Engros, hvilket betyder at du fremadrettet kan købe virksomhedens olie-, gas- og VVS-dele via KlarPris! Winther Engros har 20 års erfaring med engrossalg af olie-, gas- og VVS-dele, og er dermed specialiseret inden for alt der vedrører fittings, dele og reservedele.

Læs mere
Eniig Energi og KlarPris starter samarbejde!

Samarbejdet skal hjælpe Eniig Energis servicepartnere, så deres indkøb foretages bedst muligt. Det vil i sidste ende tilgodese slutkunderne.

Læs mere
Unidrain indgår samarbejde med KlarPris

Samarbejdet betyder blandt andet, at kunder vil få nemmere ved at spotte Unidrains produkter i KlarPris. Unidrain har bevæget sig fra at være en producent af gulvafløb, til et designikon inden for det moderne badeværelse.

Læs mere
GN Belysning og KlarPris styrker samarbejdet!

Nu kan du finde 4000+ varer fra GN Belysning i KlarPris.  GN Belysning har solgt produkter via KlarPris længe, men nu har de valgt at styrke samarbejdet, og integrere hele deres produktsortiment i KlarPris.

Læs mere
bad und heizung concept AG starter samarbejde med KlarPris i Tyskland!

Samarbejdet betyder at alle medlemmer af bad und heizung concept AG får adgang til den tyske version af KlarPris. bad und heizung concept AG er en organisation som har 44 installationsvirksomheder tilknyttet.

Læs mere
Viessmann A/S indgår samarbejde med KlarPris!

Nu kan du købe produkter fra Viessmann A/S via KlarPris. Viessmann A/S er førende indenfor opvarmningsløsninger til såvel boliger som industri og erhverv. Med et omfattende og ekstremt kvalitetsstærkt produktsortiment indenfor især gaskedler, alle typer varmepumper og varmtvandsbeholdere, er virksomheden det foretrukne valg når der skal vælges energirigtige løsninger.

Læs mere
KlarPris udvider salgsteamet: Stort velkommen til Kim og Ole!

Kim og Ole bliver en del af salgsteamet, og skal varetage den daglige kontakt med KlarPris’ største kunder. Udvidelsen kommer i kølvandet på en udvidelse af KlarPris’ produktsortiment.

Læs mere
G.K.M. indgår samarbejde med KlarPris!

G.K.M. begynder at forhandle hele sit produktsortiment via KlarPris! G.K.M. (Grov-, Kleinsmedes og Maskinbyggeres Aktieselskab) er et landsdækkende engrosfirma inden for stål, værktøj, VVS, tekniske artikler og landbrugsmaskiner, samt reservedele og tilbehør.

Læs mere
Pressalit indgår samarbejde med KlarPris!

Pressalits produkter vil fremover bære logo i KlarPris, så kunderne nemt kan spotte dem! Pressalit har siden 1954 designet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet, og i dag er virksomhedens en af verdens førende producenter af premium løsninger til badeværelset.

Læs mere
KlarPris udvider produktsortimentet via samarbejde med Fyns Hvidevare Levering!

Nu kan du også købe hvidevarer i KlarPris! Vi er stolte af at offentliggøre samarbejdet med Fyns Hvidevare Levering. Samarbejdet betyder nemlig, at vi er ét skridt tættere på vores mål om at favne hele byggebranchen, og gøre det nemt og overskueligt for branchen at handle.

Læs mere
KlarPris fortsætter vækstrejsen: Inkluderer AV- og IT-udstyr på platformen

KlarPris udvider produktsortimentet til at inkludere AV- og IT-udstyr. Dermed kan installatører samle endnu mere af deres indkøb på én platform.

Læs mere
Nu kan du finde GROHE i KlarPris!

GROHE og KlarPris har indgået et samarbejde, så alle GROHEs produkter vil fremover være synlige med logo! GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet.

Læs mere
Produkter fra Wieland Electric bliver ekstra synlige i KlarPris!

Wieland Electric vil fremover få logo på deres produkter i KlarPris, så de bliver endnu nemmere at finde! Wieland Electric har et stærkt program indenfor elektriske forbindelser, samt et stort produktprogram til automatiseringskoncepter til industrien.

Læs mere
Kategorisystem i KlarPris!

Byd velkommen til det smarteste, hurtigste og mest overskuelige kategorisystem på markedet! Det nye kategorisystem i KlarPris fungerer som de kategorisystemer du kender fra grossister og leverandører. Det er bare hurtigere, smartere og viser billeder hele vejen igennem.

Læs mere
Nu kan du købe produkter fra Strømberg via KlarPris!

Strømberg designer og producerer stilfulde baderumsprodukter målrettet mod det nordiske marked – og nu kan du købe dem i KlarPris! Virksomheden designer og producerer stilfulde kvalitetsbaderumsprodukter til professionelle, og især til projekter.

Læs mere
Oplev det nye dataværktøj på VVS’19!

Det nye dataværktøj er nemt at forstå, visuelt, og bedst af alt: Viser dig hvordan du tjener flere penge!

Læs mere
METRO THERM indgår samarbejde med KlarPris!

METRO THERMs produkter vil nu være ekstra synlige i KlarPris! METRO THERM dækker alt indenfor varmtvandsbeholdere, luft/vand- og jordvarmevarmepumper, pillefyr og fjernvarme. Virksomhedens produkter kan bruges til ethvert byggeri, og er kendt for den suveræne kvalitet.

Læs mere
Villeroy & Boch Danmark A/S indgår samarbejde med KlarPris!

Samarbejdet betyder blandt andet, at produkter fra Villeroy & Boch Danmark A/S bliver vist med virksomhedens logo! Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard-, mellem- og luksusklassen.

Læs mere
Køb værktøj fra Lemvigh-Müller i KlarPris!

Lemvigh-Müller forhandler nu alt inden for værktøj via KlarPris! Lemvigh-Müller forhandler værktøj fra markedets bedste producenter, som konstant udvikler og forfiner produkterne. Det betyder, at du kan være sikker på et bredt udvalg, fejlfri funktionalitet, perfekt ergonomi samt sikkerhed i top!

Læs mere
Wiha indgår samarbejde med KlarPris!

Samarbejdet betyder blandt andet, at kunder får nemmere ved at finde Wihas værktøj i KlarPris! Wiha tilbyder den professionelle håndværker et omfattende udvalg af førsteklasses kvalitetsværktøjer, fremstillet i en state-of-the-art produktionsproces, præget af en brugerorienteret innovationspolitik, overlegen ergonomi, sikkerhed og lang levetid.

Læs mere
Scan dine varer direkte til KlarPris!

Nu kan du scanne varer fra lageret til KlarPris – Enkelt, nemt og hurtigt! Med scanner-integrationen kan du scanne stregkoder, og få produktet direkte ind i KlarPris. Så er det slut med at rende rundt på lageret og finde information, og derefter taste det hele ind på computeren/tablet/mobil.

Læs mere
LAUFEN indgår samarbejde med KlarPris!

LAUFENs kvalitetsprodukter bliver fremover vist med logo, så de bliver nemmere at finde! LAUFEN blev grundlagt i 1892 i Schweiz og har siden 1999 været en del af Roca-koncernen – tilsammen udgør de verdens største producent af sanitetskeramik.

Læs mere
Hilti og KlarPris starter samarbejde: Nu kan du købe værktøj på KlarPris!

KlarPris og Hilti har indledt et samarbejde, hvilket betyder at Hiltis mest gængse værktøjsprodukter inden for bl.a. el- og batteriværktøj nu kan købes på KlarPris! Hilti er en global leder inden for design og fremstilling af teknologi, software og service til den professionelle byggebranche. Samarbejdsaftalen betyder, at Hiltis sortiment stilles til rådighed for KlarPris-kunderne.

Læs mere
Niko indgår samarbejde med KlarPris

Produkter fra Niko vil fremover bære logo, så de er endnu nemmere at spotte! Niko har i mere end 60 år været kendt som leverandør af markedets mest holdbare produkter til intelligent lysstyring – tidligere under navnet Servodan.

Læs mere
Lemvigh-Müllers Formel 1000 for VVS-installatører findes nu på KlarPris!

“Lemvigh-Müller har udvidet sit populære Formel 1000 pris- og produktprogram så det, udover produkter til el-installation og industri, nu også omfatter ca. 1.400 af de mest anvendte VVS-produkter, som bruges af professionelle,” fortæller Marketing- og e-businessdirektør Kim Øxenholt. 

Læs mere
ESYLUX indgår samarbejde med KlarPris

Samarbejdet betyder bl.a., at produkter fra ESYLUX bliver nemmere at finde for KlarPris-kunder. ESYLUX udvikler og fremstiller intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber livskvalitet og energieffektivitet. Virksomheden har blandt andet udviklet LED-baserede systemer, der giver et energieffektivt, biologisk effektivt lys.

Læs mere
Dansani indgår samarbejde med KlarPris

Dansanis kvalitetsprodukter vil blive vist med logo i KlarPris, så de bliver nemme at spotte! Dansani er en dansk producent, med en mission om at gøre det nemt og inspirerende at indrette badeværelser med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger.

Læs mere
Tjen flere penge med nyt, banebrydende salgsprissystem!

Slut med at forære avancen til kunderne! Moderne økonomi er baseret på markedspriser, fordi det er den mest lukrative måde at tjene penge på. Byggeindustrien lægger dog stadig avance på listepriser, men det er slut nu!

Læs mere
Få en højere fortjeneste og strømlin indkøbet med “foretrukne produkter”!

Strømlinet indkøb, og flere penge i kassen! I tæt samarbejde med kunder, har KlarPris udviklet funktionen ”foretrukne produkter”, der analyserer din virksomheds indkøb på tværs af grossister, og kommer med forslag til kategorier, hvor der er økonomisk gevinst ved at strømline indkøbet.

Læs mere
Ecofoss begynder at sælge sine produkter på KlarPris!

Alle Ecofoss’ produkter vil fremover kunne købes via KlarPris!

Læs mere
KlarPris indgår aftale med HS Tarm!

HS Tarm får nu synliggjort sine produkter via KlarPris! HS Tarm producerer og forhandler blandt andet det velkendte mærke Baxi.

Læs mere
NY FUNKTION: Få indblik i din handel på tværs af grossister!

I 2019 bliver det altafgørende at kunne optimere udgifter til vareforbrug. Derfor har KlarPris netop lanceret en række innovative rapporter, der giver indblik i handel på tværs af grossister!

Læs mere
Pettinaroli indgår aftale med KlarPris!

Pettinarolis produkter vil fremover være endnu lettere at finde i KlarPris! Pettinaroli har netop indgået aftale med KlarPris, hvilket blandt andet betyder at KlarPris’ kunder fremover vil få endnu nemmere ved at finde og købe Pettinarolis produkter.

Læs mere
Wexøe indgår aftale med KlarPris!

Distributøren Wexøe har indgået en samarbejdsaftale med KlarPris! Det betyder at KlarPris’ kunder fremover får endnu nemmere ved at finde de mærker som Wexøe forhandler: Berker, Klauke Hager og Kaiser. Produkter fra disse mærker vil nemlig fremover blive vist med tilhørende logo.

Læs mere
KlarPris udvider ledelsen – ansætter ny udviklingschef

Morten Kristensen er per dags dato ansat som udviklingschef. Tidligere udviklingschef Morten Paarup vil fortsætte som global CTO med ansvar for KlarPris’ overordnede tekniske udvikling.

Læs mere
Lemvigh-Müller og KlarPris ser mod fremtiden: Formaliserer samarbejdet

El-, VVS- og Stålgrossisten bliver den første partner i KlarPris’ nye Partnerprogram. Samarbejdet betyder blandt andet, at alle kampagner og tilbud fra Lemvigh-Müller fremadrettet vil være tilgængelige via KlarPris.

Læs mere
3 nye funktioner gør det nemmere at optimere indkøbet!

Funktionerne vil være tilgængelig i løbet af efteråret. Funktionerne bliver tilgængelige for kunder med standard,- professionel,- eller enterprise-abonnement. Du kan læse mere om dem herunder:

Læs mere
Guide: Sådan indsætter du leveringsomkostninger i KlarPris

KlarPris tager højde for dine leveringsomkostninger. Her er en guide til opsætningen:

Læs mere
EngrosLys og KlarPris indgår samarbejde

EngrosLys begynder at sælge deres produkter via KlarPris’ markedsplads! EngrosLys har Danmarks største udvalg af LED til professionelt salg.

Læs mere
KlarPris udvider og flytter til større lokaler på Christianshavn.

Du har måske bemærket det – det går godt her i KlarPris! For et par måneder siden lancerede vi KlarPris 4.0: Markedspladsen. Siden da er det gået stærkt, og vi har udvidet vores medarbejderstab med 50%.

Læs mere
Det nye KlarPris er landet!

Vi har brugt de sidste måneder på at forbedre KlarPris, og kan med stolthed sige, at det nye KlarPris er klar! Med den nye version bevæger KlarPris sig fra at være et værktøj til prissammenligning, til at være en indkøbsportal, og det betyder en række spændende tiltag som gør det nemmere for dig at handle.

Læs mere
Stifter af Ordrestyring.dk bliver adm. direktør i KlarPris’ søstervirksomhed Jublo

Stifteren og ejeren af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, har købt sig ind i KlarPris’
søstervirksomhed Jublo, der automatiserer kommunikationen mellem kunder og
håndværkere. Tiltaget…

Læs mere