Winther Engros begynder at sælge sine produkter via KlarPris!

11.07.2019

Vi har indgået et samarbejde med Winther Engros, hvilket betyder at du fremadrettet kan købe virksomhedens olie-, gas- og VVS-dele via KlarPris!

Winther Engros har 20 års erfaring med engrossalg af olie-, gas- og VVS-dele, og er dermed specialiseret inden for alt der vedrører fittings, dele og reservedele. Virksomheden har langt over 4.000 varenumre, og har desuden dag-til-dag-levering af de varer, som de har på lager.
Læs mere om Winther Engros her.

 

“Med KlarPris kan vi sprede budskabet om vores specialistviden indenfor olie- gas- og VVS-dele, og ligesom KlarPris har vi fokus på at skabe gennemsigtighed, og på at gøre det nemt for VVS-installatører og servicevirksomheder at handle online. Derfor passer dette partnerskab rigtig godt med vores strategi.” – Herman Kristensen, Direktør i Winther Engros.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo