Nu kan du finde nyheder fra Malmbergs på KlarPris’ markedsplads!

19.09.2019

3 nye produktområder fra Malmbergs kan fra dags dato købes via KlarPris!

Med 32 butikker i norden er Malmbergs et førende handelshus på det nordiske el-marked. Virksomhedens produktsortiment kendetegnes ved funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet til den rigtige pris. Sortimentet inkluderer blandt andet installationsmateriel, belysning, byggestrøm, værktøj og arbejdsbeklædning. Læs mere om Malmbergs og deres produkter her.

 

“I Malmbergs er vi glade for nu at kunne vise vores nye produkter frem via KlarPris. Det bliver spændende at følge, og vi ser frem til et godt samarbejde!” – Claus Borghegn, Adm. Direktør Malmbergs Elektriske A/S.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis