Blåvand El-Center A/S får udregnet nettoprisen på de varer, de køber via KlarPris!

”Jeg har haft en rigtig god oplevelse med KlarPris, og supporten er altid klar til at hjælpe hvis jeg har problemer eller spørgsmål!”

Richard Andreasen
Direktør i Blåvand El-Center A/S

Problem: Ikke tid til at tjekke priser

Richard har en travl hverdag, hvor der også skal sættes tid af til at købe varer. Der var ikke altid tid til at udregne og sammenligner priser, og derfor var Richard godt klar over, at indkøbet kunne optimeres.

 

Løsning: Alt administration samlet ét sted

Da Richard blev kunde hos Ordrestyring.dk, fik han gratis adgang til KlarPris. De to platforme arbejder sammen, så nu kan Richard finde og købe de varer han skal bruge i KlarPris, og derefter tilføje materialeoversigten til de enkelte sager i Ordrestyring.dk. Det har gjort det administrative arbejde nemt, især fordi KlarPris udregner hans priser, så han med det samme kan se, hvor han bør købe varerne.

 

Resultat: God service til kunderne

Medarbejderne hos Blåvand El-Center A/S har sparet en masse tid på tastearbejde og opdatering af prislister, fordi montørerne selv kan gå ind, se de opdaterede dagspriser, og købe varerne til den bedste pris. Det er især smart når de står ude ved kunderne, fordi det giver en god service. Kunderne kommer nemlig tilbage, næsten gang de har en opgave!

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis