Henning Mortensen A/S får tjekket fakturaer automatisk med KlarPris' fakturakontrol

“Vi oplever fejlfaktureringer ofte, og fakturakontrollen fanger automatisk de fejl. Det giver os en stor tidsbesparelse at den klarer det hele”

Martin Haunstrup
Serviceleder hos Henning Mortensen A/S

Udfordring

Henning Mortensen A/S havde problemer med fejl i deres fakturaer. De fandt fejl fra tid til anden, men det krævede for meget administrativt arbejde at finde fejlene, indsamle den nødvendige information og sende det videre til leverandøren. Det gik også op for Serviceleder Martin Haunstrup, at de højst sandsynligt ikke fandt alle fejl pga. tidspres.

 

Løsning

Henning Mortensen A/S valgte at få lagt deres rabataftaler i markedspladsen, så platformen automatisk kan kontrollere om der er fejl på deres fakturaer.

”Når en rabataftale bliver lagt ind i markedspladsen, vil fakturakontrollen automatisk rapportere, hvis vi ikke har fået en vare til den aftalte pris. Derefter kan vi nemt videresende rapporten med alle detaljer til den pågældende leverandør,” siger Martin Haunstrup.

 

Resultat

Efter Martin Haunstrup har fået markedspladsens fakturakontrol, har han kunne optimere virksomhedens ressourcer, fordi de ikke længere skal bruge dage på at tjekke fakturaer.

“Vi har nu garanti for, at priserne altid kontrolleres og rettes. Vi oplever fejlfaktureringer ofte, og fakturakontrollen fanger automatisk de fejl. Det giver os en stor tidsbesparelse at den klarer det hele,” siger en glad Martin Haunstrup.

 

Opsummering

Henning Mortensen A/S havde problemer med deres fakturaer. Der var ofte fejl på dem, hvilket krævede meget administrativt arbejde at finde og rette. Efter de har fået markedspladsen, bliver fejl på deres fakturaer automatisk rapporteret, hvilket har været utroligt tidsbesparende for Martin Haunstrup.

 

Om virksomheden

Henning Mortensen Silkeborg A/S har eksisteret siden 1959. Virksomheden er familieejet, og har i dag mere end 130 ansatte. I løbet af de sidste seks årtier har Henning Mortensen A/S markeret sig som en vigtig medspiller i den østjyske byggebranche, og virksomheden løser opgaver for både det private og erhverv.

KlarPris bruges af mere end 1.300 virksomheder som jer.
Prøv det gratis i 14 dage.

Bruger du allerede KlarPris? Så login.

Prøv det gratis