Lars Pedersen har oplevet en kæmpe tidsbesparelse efter han er begyndt at handle via markedspladsen

”I markedspladsen kan vi søge efter ’stikkontakt hvid’, og få vist både relevante produkter, og hvilke leverandører der er mest konkurrencedygtige”

Lars Pedersen
Ejer af Marielyst EL

Udfordring: Det tog for lang tid at finde de rigtige materialer.

Marielyst EL plejede at bruge lang tid på at tjekke priser hos deres leverandører.

Vi skulle ind på hver leverandørs webshop og søge efter materialer, og derefter skulle vi så sammenligne priserne. Der var aldrig tid til at sammenligne priser på alle materialer, så vi havde ikke et overblik over, om vi fik købt materialerne til den bedste pris,” fortæller Lars Pedersen som ejer virksomheden.

 

Løsning: En søgefunktion der finder det bedste produkt og den bedste pris!

Marielyst EL har brugt Ordrestyring.dk i mange år, og da virksomheden og KlarPris blev integreret, var det en oplagt mulighed for Lars Pedersen at prøve KlarPris’ markedsplads.

”I markedspladsen kan vi søge efter ’stikkontakt hvid’, og få vist både relevante produkter, og hvilke leverandører der er mest konkurrencedygtige. Platformen viser os også, hvis en leverandør ikke har varen på lager, eller hvis nogen har den på tilbud,” fortæller en glad Lars Pedersen.

 

Resultat: Tidsbesparelse!

Lars Pedersen bruger markedspladsen til at handle hver dag, og det har givet en kæmpe tidsbesparelse. Indkøb gøres hurtigt, og Lars Pedersen kan mærke en økonomisk forskel på de varer han køber.

“Den prisgennemsigtighed vi har nu, har givet et overblik over vores mulige besparelser. Vi har også sparet enormt meget tid, fordi materialerne kan købes hurtigere end før,” siger Lars Pedersen.

 

Om virksomheden

Marielyst EL består af 10 medarbejdere som udfører opgaver inden for elektrikerfaget, og har stor erfaring med bolig- og erhvervsinstallationer samt alarm og overvågning. El-installatør Lars Pedersen, som ejer virksomheden, står for indkøb af materialer sammen med 2 andre medarbejdere i virksomheden.

Prøv KlarPris gratis i 14 dage!

KlarPris bruges dagligt af mere end 1400 virksomheder.
Prøv selv platformen og se hvor nemt du kan optimere jeres indkøb!

Prøv det gratis