Lars Pedersen sparer tid, efter han er begyndt at handle via KlarPris!

“Vi kan søge efter ’stikkontakt hvid’ i KlarPris, og så kan vi både se relevante produkter, og hvilke leverandører der er mest konkurrencedygtige. Det er smart!”

Lars Pedersen
Ejer af Marielyst EL

Udfordring: Det tog for lang tid at finde de bedste priser

Marielyst EL plejede at bruge lang tid på at tjekke priser hos leverandørerne.

Vi skulle ind på hver leverandørs webshop, og finde de samme materialer, og derefter skulle vi så sammenligne priserne. Der var aldrig tid til at sammenligne priser på alle materialer, så vi vidste ikke, om vi fik materialerne til den bedste pris,” fortæller Lars Pedersen, som ejer virksomheden.

 

Løsning: En søgefunktion der finder det bedste produkt og den bedste pris

Det var oplagt for Lars Pedersen at prøve KlarPris, da den blev integreret med Ordrestyring.dk, som han bruger i forvejen.

“Vi kan søge efter ’stikkontakt hvid’ i KlarPris, og så kan vi både se relevante produkter, og hvilke leverandører der er mest konkurrencedygtige. KlarPris viser os også, hvis en leverandør ikke har varen på lager, eller hvis nogen har den på tilbud,” fortæller en glad Lars Pedersen.

 

Resultat: Tidsbesparelse

Lars Pedersen bruger KlarPris til at handle hver dag, og det har givet en kæmpe tidsbesparelse. Indkøbet ordnes hurtigt, og det kan mærke på virksomhedens økonomi, at de har fået et overblik over priserne.

“Den prisgennemsigtighed vi har nu, har givet os overblik over mulige besparelser. Vi har også sparet enormt meget tid, fordi materialerne kan købes hurtigere end før,” siger Lars Pedersen.

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis