Proline VVS har øget indtjeningen ved at handle via KlarPris!

”Det tager mig få minutter at foretage al indkøb, når jeg handler via KlarPris. Og jeg sikker på, at jeg har fået den bedste pris blandt alle mine leverandører – det er nemt og overskueligt!”

Tina Jensen
Indkøber hos Proline VVS

Udfordring: Tidskrævende at finde de bedste priser

Tina Jensen har ansvaret for indkøb hos Proline VVS, en VVS- og servicevirksomhed med mere end 40 ansatte. Tidligere brugte hun mange timer på at sammenligne leverandørernes priser, når hun skulle købe varer.

 

Løsning: Automatisk udregning af nettopriser hos alle leverandørerne

Det tog Tina 20 minutter at indlæse alle indkøbsaftaler i KlarPris, og så var hun klar til at købe varer. Når hun søger efter varer i KlarPris, kan hun med det samme se, hvad hendes nettopris er blandt alle leverandørerne. Derfor laver hun det bedste køb, hver gang hun handler!

KlarPris viser også Tina, hvordan hun bør dele sin ordre op mellem forskellige leverandører. Med ét klik gennemfører hun ordren, og så er hun videre til andre opgaver.

 

Resultat: Øget indtjening

Efter Tina er begyndt at handle via KlarPris, har hun fået et større dækningsbidrag på varer, og det har øget virksomhedens indtjening. Og så har hun fået mere tid til andre opgaver. Det er indkøb gjort nemt!

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis