Markedspladsen har gjort indkøbsprocessen nemmere for Vestkystens VVS

”Fordelen ved at søgningen nu er automatiseret er, at vi ikke bare hopper over hvor gærdet er lavest og bestiller alle varer hos den samme leverandør”

Theresa Thomsen
Ansvarlig for bogholderi og fakturering hos Vestkystens VVS

Udfordring

”Tidligere brugte vi alt for meget tid på at købe materialer,” fortæller Theresa Thomsen, som sidder med bogholderi og fakturering hos Vestkystens VVS. De skulle søge på alle varerne enkeltvis, og derefter gøre et ihærdigt forsøg på at lave det bedste køb ved at klikke rundt på leverandørers webshops. Det tog lang tid, og det var svært at sammenligne den reelle pris på grund af de mange rabatter og aftaler.

 

Løsning

Theresa Thomsen havde en fornemmeste af, at virksomhedens indkøb kunne gøres bedre, og derfor begyndte hun at søge efter alternativer til den manuelle søgeproces.

”Fordelen ved at søgningen nu er automatiseret er, at vi ikke bare hopper over hvor gærdet er lavest og bestiller alle varer hos den samme leverandør, for at undgå at søge rundt på leverandørers hjemmesider”

 

Resultat

Søgningen er nu blevet meget nemmere, fordi alle leverandørernes netto-priser vises når man finder en vare. Det har gjort processen nemmere, og har givet en masse timer til andre opgaver. Theresa Thomsen forklarer:

”Jeg modtager en Excel-fil med de materialer der mangler til hver bil. Filen indlæses i markedspladsen, og med søgefunktionen kan jeg med det samme kan se leverandørernes netto-priser for varerne.”

 

Opsummering

Tidligere brugte Vestkystens VVS alt for meget tid på at købe materialer, fordi de skulle ind på leverandørernes webshops manuelt og søge efter varer. Ofte blev alle varerne købt hos én leverandør fordi det var uoverskueligt at sidde med alle webshops åbne. Efter de er begyndt at bruge markedspladsen, foregår al søgning derind, hvilket har givet Theresa Thomsen et bedre overblik over priser og sparet hende for meget tidsspild.

 

Om virksomheden

Vestkystens VVS blev grundlagt i 1998 og består af flere opkøbte firmaer. Virksomheden har været i rivende udvikling, og i efteråret 20006 udvidede VVS-forretningen med et stort og moderne blikværksted. I alt består virksomheden af 18 ansatte som udfører en bred vifte af opgaver.

KlarPris bruges af mere end 1.300 virksomheder som jer.
Prøv det gratis i 14 dage.

Bruger du allerede KlarPris? Så login.

Prøv det gratis