Det er blevet nemt for Wolf VVS at gemme og genkøbe materialer!

“KlarPris’ favoritlister gør, at jeg kan gemme de materialer jeg køber ofte, og nemt genbestille dem!”

Kurt Wolf
Ejer af Wolf VVS

Udfordring: En tidskrævende opgave at købe varer

Tidligere skulle Kurt Wolf tjekke priser hos alle leverandørerne, når han skulle købe varer. Det tog tid, og derfor blev det ikke altid gjort. Det irriterende ham især, når han skulle bruge lang tid på at finde de bedste priser på standard hverdagsvarer.

”Vi havde ikke et overblik over markedet og priserne før,” erkender Kurt Wolf.

 

Løsning: Materialer gemmes på favoritlister

Kurt begyndte derfor at lede efter noget, der kunne gøre indkøbet mere effektiv. Han fandt KlarPris, og det blev starten på en nemmere hverdag. Platformen samler nemlig alle leverandører og varer ét sted, og udregner Kurts nettopriser.

Og så har platformen en feature, som virkelig har gjort en forskel for Kurt: Favoritlister. De varer som han køber tit, bliver gemt på favoritlister. Så skal han nemlig ikke ind og finde dem igen, hver gang de skal genbestilles.

 

Resultat: Varer bestilles meget hurtigere end før

Kurt Wolf kan købe ind til en opgave hurtigere end før pga. favoritlisterne. Han fortæller også, at virksomheden er blevet mere prisbevidst, efter at fået et overblik over deres leverandører.

”Jeg er i glad for platformen, den fungerer godt for min virksomhed. Favoritlisterne gør, at jeg kan gemme de materialer jeg køber ofte, og nemt genbestille dem,” fortæller Kurt Wolf.

 

Se videoen: Sådan virker KlarPris

Prøv KlarPris i 14 dage!

Indkøbssystemet bruges dagligt af mere end 2500 virksomheder.

Prøv systemet gratis, og se hvor nemt du får overblik over dit indkøb og dine data!

Prøv det gratis