Det er blevet nemt og hurtigt for Wolf VVS at gemme og genkøbe materialer!

“Favoritlisterne gør, at jeg kan gemme de materialer jeg køber ofte og nemt genbestille dem”

Kurt Wolf
Ejer af Wolf VVS

Udfordring: Alle leverandørernes webshops skulle tjekkes.

Det er primært Kurt Wolf der står for indkøbene hos Wolf VVS. Tidligere skulle han ind og tjekke alle varer hos leverandørerne når der skulle købes materialer. Det kunne være en tidskrævende opgave, som ikke altid blev gjort.

”Vi havde ikke et overblik over markedet og priserne før,” fortæller Kurt Wolf.

 

Løsning: Materialer gemmes på favoritlister!

For at optimere sin tid, begyndte Kurt Wolf at lede efter en platform der kunne gøre indkøbsprocessen nemmere. Det fandt han i markedspladsen, fordi den gør det muligt at gemme materialer på favoritlister. Når varer skal købes eller genbestilles, kan han med ét klik overføre en liste til indkøbskurven og automatisk få udregnet hvilken kombination af leverandører der skal bruges.

 

Resultat: Materialer genbestilles med 1 klik, og købes altid til den mest konkurrencedygtige pris.

Ved at oprette favoritlister i markedspladsen kan Kurt Wolf hurtigere købe ind til en opgave. Han fortæller også, at virksomheden er blevet mere prisbevidst efter at fået et overblik over deres 4 leverandører.

”Jeg er i glad for at have fået KlarPris’ markedsplads, det fungerer godt for min virksomhed. Favoritlisterne gør, at jeg kan gemme de materialer jeg køber ofte og nemt genbestille dem,” fortæller Kurt Wolf.

 

Om virksomheden

Wolf VVS består af 5 medarbejdere med kernekompetencer inden for vand, varme, sanitet og kloarksarbejde. Virksomheden løser både store og små opgaver for det private, industrien og specielle anlæg, og servicerer primært Frederiksberg, Amager og Østerbro.

Prøv KlarPris gratis i 14 dage!

KlarPris bruges dagligt af mere end 1400 virksomheder.
Prøv selv platformen og se hvor nemt du kan optimere jeres indkøb!

Prøv det gratis