Dansani indgår samarbejde med KlarPris

26.02.2019

Dansanis kvalitetsprodukter vil blive vist med logo i KlarPris, så de bliver nemme at spotte!

Dansani er en dansk producent, med en mission om at gøre det nemt og inspirerende at indrette badeværelser med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk, og med dybe rødder i dansk designtradition. Virksomheden har datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England, eksporterer til mere end 20 europæiske lande, og beskæftiger mere end 200 medarbejdere i ind- og udland. Læs mere om Dansani her.

 

“KlarPris er et naturligt skridt i den retning vi ser markedet bevæger sig i, nemlig at tid er penge. Derfor er det væsentligt at prisen er god, men ligeledes at logistik løsningerne er optimale. KlarPris kan hjælpe både Dansani og installatørerne med at få disse parametre til at lykkes optimalt” – Søren Flintrup, salgsdirektør i Dansani.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo