Det nye KlarPris er landet!

04.04.2018

Vi har brugt de sidste måneder på at forbedre KlarPris, og kan med stolthed sige, at det nye KlarPris er klar! Med den nye version bevæger KlarPris sig fra at være et værktøj til prissammenligning, til at være en indkøbsportal, og det betyder en række spændende tiltag som gør det nemmere for dig at handle.

Du kan læse om nogle af de features, som allerede nu kan bruges, herunder:

 

Du kan handle hurtigere med en forbedret indkøbsalgoritme:

Med den nye indkøbsalgoritme kan du bl.a. bruge funktionerne “det bedste køb” og “én leverandør”. “Det bedste køb” tager højde for omkostningerne ved at splitte dit køb mellem flere leverandører, mens “én leverandør” viser dig, hvilken leverandør der er mest konkurrencedygtig på hele ordren.

 

Du får et bedre overblik over alternative varer:

Overblikket over alternative varer er forbedret. Hver gang du ser en orange knap, betyder det at der findes alternativer. Tryk på knappen, så kommer overblikket over alternativerne frem, sammen med tilhørende detaljer.

 

Du får en søgemaskine, der er baseret på din købsadfærd:

Fremover kan du finde de rigtige varer endnu hurtigere. Baseret på big data og din købsadfærd, vil søgemaskinen nemlig lære dig at kende, og løbende blive bedre til at foreslå de varer, som du foretrækker. Søgefunktionen vil også vise dig leverandørernes priser, så snart du begynder at søge på en vare.

 

… Og der kommer meget mere!

Den efterspurgte mobile version er lige på trapperne, ligesom andre tiltag der vil gøre det endnu nemmere for dig at handle professionelt!

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo