E-Komplet og KlarPris forenkler forretningsprocesser for installatører med nyt, strategisk samarbejde!

17.03.2021

E-Komplet og KlarPris har indgået aftale om et strategisk samarbejde, som vil forenkle og forbedre installatørernes forretningsprocesser, da funktioner fra KlarPris bliver integreret i E-Komplet.

E-Komplet leverer en branchespecifik softwareløsning, hovedsageligt til mellemstore og større installationsvirksomheder som fokuserer på at strømline processer og optimere arbejdsgange på tværs af afdelinger. Samarbejdet mellem E-Komplet og KlarPris vil gøre forretningsdriften nemmere og mere effektiv for netop disse kunder.

”Vores kunder er travle mennesker, så det er vigtigt for os at skabe værdi og være med på deres rejse. Og noget der virkelig gør en forskel i deres hverdag, er når vi kan forsimple deres forretningsprocesser. Derfor giver samarbejdet mellem E-Komplet og KlarPris rigtig god mening!” – Michael Madsbøll. Salgs- og forretningschef i E-Komplet.

Udover at forenkle processerne vil samarbejdet også give kunderne adgang til KlarPris’ Business Intelligence værktøj, som giver installatører indblik i deres handel på tværs af grossisterne. Her kan de bl.a. se, hvordan deres indkøbsvaner påvirker deres årsresultat, og hvor der er besparelsespotentiale.

Flere store installationsvirksomheder anvender allerede værktøjet, og med samarbejdet glæder Jens Davidsen, Adm. Direktør i KlarPris, sig over, at endnu flere installatører vil få indsigt i deres handelsdata på tværs af grossisterne.

”Flere og flere installatører efterspørger en datadrevet og professionel indkøbsstrategi, og det er noget vi kan hjælpe dem med. E-Komplet deler vores vision, og derfor giver samarbejdet rigtig god mening” – Jens Davidsen, Adm. Direktør i KlarPris.

 

Om E-Komplet

E-Komplet er håndværksbranchens komplette softwareløsning, der hjælper håndværkere til en nemmere hverdag, så de har tid til at fokusere på det de brænder for – nemlig deres håndværk. Systemet er udviklet i samarbejde med branchen og inkluderer både sagsstyring, økonomi, forbrug, kvalitetssikring og meget mere.

Med E-Komplet bliver hele forretningen samlet ét sted, hvilket giver bedre tid og mere overblik i hverdagen. Læs mere om E-Komplet her.

 

Om KlarPris A/S

KlarPris er et komplet og datadrevet indkøbssystem der understøtter, udvikler og digitaliserer den professionelle installatørs forretning. Systemet giver et unikt indblik i virksomhedens adfærd og indkøb på tværs af grossister, som kan bruges til at udvikle indkøbs- og brandstrategier, strømline indkøb og projekter samt meget mere!

KlarPris er med andre ord et indkøbssystem for installatøren der vægter datadrevet indkøb højt, hvor objektivitet, transparens og professionalisme er de vigtigste faktorer.