G.K.M. indgår samarbejde med KlarPris!

13.06.2019

G.K.M. begynder at forhandle hele sit produktsortiment via KlarPris!

G.K.M. (Grov-, Kleinsmedes og Maskinbyggeres Aktieselskab) er et landsdækkende engrosfirma inden for stål, værktøj, VVS, tekniske artikler og landbrugsmaskiner, samt reservedele og tilbehør. Virksomheden henvender sig især til installatører i Jylland og på Fyn, hvor de tilbyder daglig levering. Du kan læse mere om GKM her.

 

“Vi ser det som en helt naturlig udvikling for G.K.M. at indgå i et samarbejde med KlarPris. Som grossist indenfor stål, VVS og værktøj vil vi gerne efterkomme et ønske fra eksisterende kunder herom. Derudover ser vi gode muligheder i platformen, til at komme i kontakt med nye kunder og udbrede kendskabet til G.K.M.” –  Mogens Tiedemann,  Kommerciel Direktør i G.K.M..

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo