Hansgrohe starter samarbejde med KlarPris

01.09.2020

Hansgrohe får egen shop i KlarPris

Hansgrohe har næppe brug for en introduktion. Som en af de mest fremtrædende aktører i sanitetsbranchen er de anvendt og anerkendt i hele verden, og deres produkter er lig med kvalitet og skarpt design. Derfor er vi meget stolte over at kunne annonce dette nye samarbejde, som gør det muligt for vores kunder at træde ind i Hansgrohes univers på en helt anden måde end før.

Med samarbejdet får Hansgrohe nemlig en shop på vores indkøbsportal. En shop hvor vores kunder kan søge blandt alle Hansgrohes varer, uden at blive forstyrret af andre brands, men hvor selve købet stadig bliver sendt til kundens grossist eller leverandør.

 

“Vi oplever KlarPris som et effektivt værktøj til at ramme et bredt, relevant publikum. En stor andel af vores trofaste B2B kunder anvender hver dag KlarPris som deres naturlige platform til at få information, overblik og inspiration” – Thomas Leth, General Manager Nordics / Adm. Direktør hos Hansgrohe.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo