Hilti og KlarPris starter samarbejde: Nu kan du købe værktøj på KlarPris!

11.03.2019

KlarPris og Hilti har indledt et samarbejde, hvilket betyder at Hiltis mest gængse værktøjsprodukter inden for bl.a. el- og batteriværktøj nu kan købes på KlarPris!

Hilti er en global leder inden for design og fremstilling af teknologi, software og service til den professionelle byggebranche. Samarbejdsaftalen betyder, at Hiltis sortiment stilles til rådighed for KlarPris-kunderne.

Hilti er etableret i mere end 120 lande, og er verdensledende inden for udvikling og fremstilling af produkter og tjenester af høj kvalitet, der skaber merværdi for den professionelle byggebranche. Hiltis sortiment omfatter et komplet sortiment af batteri- og elmaskiner, håndværktøj, fastgørings- og sammenføjningsmaterialer, øvelser, målesystemer, savklinger og meget mere – som du nu kan finde direkte i KlarPris! Læs mere om Hilti her.

 

“Vi ser det som en selvfølge at samarbejde med KlarPris, idet vi kommer tættere på både nye og eksisterende kunder. Vores forretningsmodel er baseret på direkte salg for at være tæt på vores kunder, og vi ønsker at sikre at de nemt kan lægge ordrer, mens vi yder support på stedet.” – Maria Hägg, Marketingsdirektør, Hilti A/S.

”Vi er utroligt stolte over, at en globalt anerkendt virksomhed som Hilti har valgt at indgå i dette samarbejde med os! Det betyder også, at KlarPris’ sortiment er udvidet til inkludere Hiltis kvalitetsværktøjer. Det er vi meget glade for!” – Jens Davidsen, CEO i KlarPris.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo