Hudevad og Stelrad starter samarbejde med KlarPris!

29.10.2019

Produkter fra Hudevad og Stelrad bliver endnu nemmere at finde i KlarPris!

Fremover bliver varer fra begge brands vist med logo. Når du bestiller varerne via KlarPris, vil ordren naturligvis stadig gå til den grossist/leverandør, du vælger at handle hos.

 

Hudevad Radiator Design har i mere end 80 år produceret design radiatorer til det danske marked. Stolte designtraditioner kombineret med form, funktion og kvalitet er virksomhedens varemærke, og deres fleksible radiatorløsninger appellerer til både arkitekter, installatører og slutbrugere. Læs mere om Hudevad her.

Stelrad er en af de absolutte pionerer på det europæiske radiatormarked. Den første stålpanel radiator rullede ud af produktionen helt tilbage i 1960, og i dag er virksomheden stadig en af de førende producenter på det europæiske radiatormarked. Læs mere om Stelvad her.

 

“Vi vil gerne gøre det nemt for VVS- og byggebranchen at finde information og købe varer fra vores to brands. KlarPris hjælper os med synligheden, samtidig med at kunderne kan købe vores varer via leverandørerne i KlarPris.” – Martin Vangsø Erichsen, Salgschef for Hudevad og Stelrad.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo