Hvad har vi lært af Corona-krisen?

23.04.2020

Kan man vende Corona-krisen til noget positivt?

Vi er i Corona-krisens uge 8, og vores dagligdag er stadig vendt op og ned. Mange arbejder hjemmefra, og må ikke se familie, venner og kollegaer i samme omfang som før. Men kan man vende krisen til noget positivt? Vi har prøvet i KlarPris, og her er vores 3 bedste take-aways:

 

1. Fællesmøder om morgenen

Vi har holdt fællesmøder hver morgen via Microsoft Teams. Møderne varer maks. 20 minutter, og starter med at ledelsen fortæller om status på KPI’er, og hvad der sker i virksomheden. Alle medarbejdere har derefter mulighed for at byde ind og fortælle hvad de sidder med af opgaver, og hvordan det ellers står til.

Hvorfor fungerer det? Morgenmøderne skaber et fællesskab, og det er nødvendigt når alle sidder hver for sig. Vi har også oplevet, at møderne styrker tilhørsforhold til KlarPris, fordi man hører hvad ens kollegaer arbejder med. Og sidst men ikke mindst skaber det tryghed, når ledelsen hver morgen fortæller hvad der sker i virksomheden.

 

2. Onlinemøder med kunder

Kundemøder er en essentiel del af vores arbejde. Derfor har vi testet onlinemøder med vores kunder i løbet af Corona-krisen, og det har været en kæmpe succes.

Hvorfor fungerer det? Onlinemøderne er et godt alternativ til de fysiske møder, fordi vi både kan se og høre kunderne. Og så er det både nemt og bekvemmeligt for begge partner, fordi vi med skærmdeling kan gennemgå de samme ting, som vi gør ved fysiske møder. Vores kunder er vilde med det, og vi er vilde med det, så onlinemøder er det nye sort i vores forretning.

 

3. Fredagsbar og sociale tiltag

Hver fredag eftermiddag har vi holdt en online fredagsbar via Microsoft Teams. Medarbejderne skiftes til at lave en online quiz via Kahoot, hvilket skaber lidt sjov konkurrence i virksomheden.

Hvorfor fungerer det? Alle har brug for et sjovt indspark i hverdagen, når de “sidder fast” derhjemme. Fredagsbaren giver teamet mulighed for at får snakket løst og bredt om ting, og få vendt verdenssituationen over en hjemmelavet drink. Og så er der altid en sjov og skør hjemmelavet quiz som skaber grin og glæde.

 

Sådan får du det meste ud af Corona-krisen

Som du kan se, har vi brugt Corona-krisen til at afprøve nye arbejdsmetoder og teknologier, og vi er blevet positivt overrasket over, hvor godt det har fungeret. Og vi kan hjælpe dig med at gøre det samme!

KlarPris kan nemlig hjælpe dig med alt fra udregning af dine nettopriser, til indblik i din handel på tværs af leverandører. Med andre ord: KlarPris er det kloge valg, hvis du vil optimere din forretning.

 

Digitaliser din forretning med KlarPris

Prøv gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er at optimere dit indkøb.
Er du i tvivl? Book en demo, så viser vi dig hvordan du kan få gavn af KlarPris.

 

Prøv 14 dage gratis   Book demo